1. Devolver Direct 2020 gaat door

Devolver Direct 2020 gaat door

Wanneer is nog niet zeker

Devolver Digital heeft aangegeven dat de Devolver Direct van 2020 gewoon doorgaat. Dat maakte de uitgever bekend op Twitter.

Hoewel de meeste gamers natuurlijk uitkijken naar E3-presentaties van Sony, Microsoft, Ubisoft en consorten, heeft iedereen inmiddels ook een warm plekje in hun hart voor de krankzinnige presentaties van Devolver Digital tijdens E3. Zij deden dit sowieso al nooit live en dus gaat Devolver Direct ook dit jaar gewoon door, ondanks het virus. Maar wanneer precies, kan de uitgever nog niet zeggen.

In de tweet stelt Devolver dat het lastig is om een precieze datum vast te stellen vanwege 'onzekere tijden'. Maar het gaat door: dat staat vast.

Welke games Devolver Digital tijdens de Direct gaat behandelen is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren