1. Deze Netflix-kijktips warmen je op voor Kerst

Deze Netflix-kijktips warmen je op voor Kerst

Het is koud buiten, de kerstboom en versieringen vullen het huis en misschien ben je binnenkort zelfs even vrij van school of werk. Jawel, de feestdagen komen er weer aan! Met deze film- en serietips voor Netflix kom je alvast goed in de stemming.
bojack horseman

Series

Speciaal voor Kerstmis hebben deze Netflix-series een speciale aflevering voor je:

BoJack Horseman: Christmas Special

Liefhebbers van de animatieserie BoJack Horseman kunnen genieten van zijn nieuwe Christmas Special. BoJack heeft een hekel aan Kerstmis en spendeert deze feestelijke dagen liever in zijn eentje met een fles whisky, maar Todd zet alles op alles om hier verandering in te brengen.

Neo Yokio: Pink Christmas

Wie de animatieserie Neo Yokio weet te waarderen om de ongeremde taal en vlotte grappen, kan genieten van een uur lange aflevering genaamd ‘Pink Christmas’. Ook in deze aflevering neemt de serie zichzelf niet al te serieus en kun je rekenen op een fijne dosis humor.

Chilling Adventures of Sabrina: Chapter Eleven – A Midwinter’s Tale

De iconische jonge heks is terug in deze tienerdramaserie, ditmaal in een ander jasje gegoten door de makers van Riverdale. Greendale, waar Sabrina’s avonturen zich afspelen, wordt bedekt met een feestelijke sluier in de speciale kerstaflevering A Midwinter’s Tale.

Films

Wie met de Kerst lekker onder een dekentje op de bank wil kruipen voor een goede film komt vaak uit bij klassiekers als Home Alone, Bad Santa, Gremlins en The Muppets Christmas Carol. Hoewel deze gouwe ouwe films momenteel niet op Netflix staan, vind je wel het tweede deel van Bad Santa, Santa Claus: The Movie en een nieuwe film van de makers van zowel Home Alone als de eerste Harry Potter-film: The Christmas Chronicles. Over Harry Potter gesproken: Fantastic Beasts and Where to Find Them staat nu ook op Netflix, voor wie deze in de bioscoop gemist heeft.

The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles is niet een gebruikelijke zoetsappige Kerstfilm en bevat een gezonde dosis humor en actie. Een broer en zus slopen per ongeluk de slee van de Kerstman, vertolkt door Kurt Russell, en moeten hem vervolgens helpen met het afleveren van de veel verwachte kerstcadeautjes. Deze kerstfilm werd in de eerste week al twintig miljoen keer bekeken en breekt daarmee een record voor Netflix.

Wat als het moraal van je werknemers uitermate laag is en een flinke Kerstfuif misschien de enige manier is om het bedrijf van een Kerst-hatende bazin te redden? In Office Christmas Party zie je hoe dat eraan toe kan gaan. Jennifer Aniston, die we natuurlijk uit Friends kennen, probeert de branche van haar broer te sluiten vanwege tekortschietende winst. Eén invloedrijke klant kan het verschil maken. Om die aan de haak te slaan moeten T.J. Miller en Jason Bateman alles uit de kast halen en het gaat van kwaad tot erger.

The Holiday Calendar

Toch behoefte aan een ‘feel good’-romcom? Check dan The Holiday Calender. Kat Graham, beter bekend uit The Vampire Diaries, erft een antieke adventskalender die over magische krachten blijkt te beschikken. Deze kalender zou haar zo maar op het juiste pad naar liefde kunnen duwen,

The Princess Switch

Nog een warme ‘feel good’-film is The Princess Switch. De film is een moderne versie van het klassieke verhaal De Prins en de Bedelaar (Mark Twain, 1881) met Vanessa Hudgens in de hoofdrol. Een week voor Kerst ruilt bakster Stacy van plek met de prestigieuze prinses Margaret, die haar precieze evenbeeld is. Margaret wordt verliefd op Stacy’s collega, terwijl Stacy’s hart veroverd wordt door Margarets verloofde.

Met welke films en series nestel jij op de bank?

Dit artikel delen

Over de auteur

Esmee Otter Hier ook wel bekend als Esmee in Cosplay. Favo games van het moment: The Witcher 3, The Last Of Us en Persona 5.

Reacties

  • Leuk artikel. Zelf ook van series een beetje de kerstafleveringen zitten kijken.
  • Heb 1 kerstfilm gezien van Netflix en ben er nu al wel weer klaar mee. Standaard feelgood crap op een '' feestdag '' waarin iedereen even voor die ene dag leuk tegenelkaar doet. Kan nu al niet wachten tot het weer voorbij is.
  • @fdennis
    Jij ook een fijne kerstdagen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren