1. Switch-versie van Diablo 3: Eternal Collection aangekondigd

Switch-versie van Diablo 3: Eternal Collection aangekondigd

Komt dit jaar nog uit

Het was al zo goed als zeker, maar nu is het officieel: Diablo 3: Eternal Collection komt naar de Switch.

Er gingen al maanden geruchten over een Switch-versie van de game en gisteren verscheen er op Forbes al te vroeg een nieuwsbericht die de Switch-versie bevestigde.

De game moet nog ergens dit jaar verschijnen en bevat naast Diablo 3 ook de uitbreidingen Reaper of Souls en Rise of the Necromancer. De game bevat daarnaast exclusieve Nintendo-content in de vorm van een personageskin van Ganondorf en diverse andere items uit de Zelda-reeks, waaronder een Cuccoo om als huisdier te houden.

Senior producer Pete Stilwell laat tot slot aan Gamespot weten dat een Switch-versie van Overwatch ook een mogelijkheid is, maar dat hij zelf zich op de Diablo 3-overzetting richt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Deze game is wel Ideaal om even op de Switch te spelen. 😀
  • Nog nooit Diablo gespeeld maar lijkt me perfect om daar met de Switch eens aan te beginnen. Laat maar weer zien dat ze toch echt nieuwe doelgroepen kunnen aanboren.
  • Nog nooit gespeeld. Potentieel een game die ik koop.
  • Ik ben benieuwd tot hoelang het gaat duren totdat je on-line op de switch ook paragon lvl 10.000 gaat tegen komen.. (Russian fastsword in combi met een gemodde gem of ease).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren