1. Update: Diablo 4 had op Blizzcon aangekondigd moeten worden

Update: Diablo 4 had op Blizzcon aangekondigd moeten worden

Update: Geen verdere aankondigingen achterwege gelaten

In een eerder bericht van Kotaku werd geclaimd dat Blizzard van plan Diablo 4 was om op BlizzCon Diablo 4 aan te kondigen, maar dit ging op het laatste moment niet door. Dit blijkt nu nooit het geval te zijn geweest. Blizzard bevestigt dit nieuws.

De website beaamt nu, volgens bronnen, dat Allen Adham, nooit plannen had om Diablo 4 aan te kondigen op BlizzCon. Blizzard zegt dat ze geen verdere nieuwsaankondigingen achterwege hebben gelaten op BlizzCon. Ook is bekend dat Blizzard meerdere Diablo-projecten in de maak heeft en ze naarmate van tijd hierover meer bekend gaan maken.

Blizzard kondigde tijdens Blizzcon Diablo Immortal aan, een nieuwe mobiele game in het Diablo-universum. De onthulling van de game werd door fans niet op prijs gesteld. In het publiek tijdens Blizzcon werd er zelfs gejoeld.

Diablo

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Denk dat het heel anders was verlopen als ze eerst hadden gemeld bezig te zijn met Diablo 4, en DAARNA de mobile game lieten zien. Gears of War had waarschijnlijk ook een fan outrage veroorzaakt als ze na die bobbleheads-game niet hadden gemeld bezig te zijn met een daadwerkelijk vervolg.
 • Wel een zeer toevallig 1-2tje van Blizzard en de US game media. Dezelfde schrijver van het artikel op Kotaku was Blizzard aan het verdedigen op twitter en gamers aan het afbranden.

  We gaan aan het zien hoe Blizzard hier mee omgaat.
 • Blizzard kan echt heel triest zijn sinds overwatch. Ze zijn echt cocky geworden en denken precies te weten wat de gamers willen.
  And wrong they were…
 • Blizzard is Blizzard niet meer nu het onder Activision valt.
 • @Buzzard

  Lol, Blizzard is al zo sinds de tijden van WoW. Diablo fans hadden ook 12 jaar moeten wachten op een deel 3.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren