1. Battlefield-onthulling lijkt in juni plaats te vinden

Battlefield-onthulling lijkt in juni plaats te vinden

En we blijven nog even wachten...

Het lijkt er op dat de nieuwe Battlefield-game in de loop van juni onthuld gaat worden.

Via het officiële Battlefield-account op Twitter werd daar naar gehint. In de tweet worden een aantal woorden genoemd die met het woord 'soon' (Engels voor 'binnenkort') rijmen, waaronder 'june' (juni) en 'boom' (boem). Hoewel het geen bevestiging is, lijkt een onthulling in juni dus aannemelijk.

Dat later dit jaar een nieuwe Battlefield-game uitkomt - en volgend jaar een mobiele Battlefield-game - is eerder dit jaar al bevestigd door EA en Dice. Gamers wachten met spanning op de onthulling. Er gaan diverse geruchten, onder andere over de setting van het spel - volgens sommigen in de nabije toekomst - en de mogelijke onthullingsdatum.

De nieuwe Battlefield is in ontwikkeling bij Dice, alsmede Criterion en Dice LA. Electronic Arts Gothenburg helpt daarnaast mee met de ontwikkeling van de technologie achter de game. "Op dit moment polijsten en balanceren we het spel en maken we de best mogelijke Battlefield-game", zo stond in een recent persbericht. Er werden beschrijvingen gebruikt als "alles veranderende destructie", "gigantische gevechten" en "meer spelers en chaos dan ooit tevoren".

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren