1. Die Hard 6 gaat 'McCLANE' heten

Die Hard 6 gaat 'McCLANE' heten

Film heeft geen hete titel

In een interview met Empire heeft Die Hard producer Lorenzo diBonaventura laten weten dat de titel van de zesde Die Hard film "McCLANE" gaat worden. De titel is vernoemd naar hoofdpersonage John McClane, gespeeld door Bruce Willis. Producer diBonaventura laat weten dat de film over de oorsprong van McClane gaat. Een releasedatum voor de film is nog niet bekend.

De film speelt zich af in twee verschillende tijdsperiodes, waarin een jonge McClane van in de twintig de hoofdrol speelt. Producer diBonaventura verklaart dat, ondanks het over een jongere McClane gaat, Bruce Willis toch een belangrijke rol speelt in de film. "Je kan moeilijk een Die Hard film maken zonder Bruce Willis.", stelde hij. "De 60-jarige McClane zal net zo belangrijk zijn voor het verhaal."

Na vijf Die Hard films is het nog maar de vraag of "McCLANE" in de smaak gaat vallen bij de fans. Na de eerste twee geslaagde films in de serie, waren de daaropvolgende films volgens critici niet echt een succes. Desondanks verschijnt Bruce Willis dankzij het financiële succes van de vorige film, 'A Good Day to Die Hard', wederom als John McClane.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Na de eerste 2 geen succes? 3 is stukken beter dan 2 en misschien nog wel beter dan 1. 4 is over de top, maar zeker vermakelijk en 5 bestaat niet voor mij.
    Naar McClane kijk ik in ieder geval niet uit.
  • Deel 3 blijft de beste. 5 wist ik niet eens dat die bestond…. 4 was toch die ene met zijn zoon in Rusland?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren