1. Digimon Survive uitgesteld tot eind 2020

Digimon Survive uitgesteld tot eind 2020

Nog geen exacte lanceerdatum

Digimon Survive, het volgende deel in de Digimon-reeks, is uitgesteld naar het einde van 2020.

Bij het Future of Digimon-panel tijdens de Anime Expo 2019 heeft de uitgever bevestigd dat de nieuwe titel uitgesteld zal worden naar eind 2020. Er werd geen exacte lanceerdatum genoemd. Ook werd er een teaser trailer van vijf minuten getoond van de openingsscène, deze trailer is echter nog niet online vrijgegeven.

Het nieuwste spel heet Digimon Survive. Een erg toepasselijke titel, aangezien de franchise maar al te goed is in overleven. Het is inmiddels twintig jaar geleden dat Digimon voor het eerst te zien was in Japan. Ondanks enorm grote concurrenten, zoals Pokémon en Yu-Gi-Oh, is de franchise nog altijd in leven.

Tijdens een livestream van Bandai Namco, de ontwikkelaar van het spel, werd aangekondigd dat Digimon Survive een overlevingssimulatie RPG-spel is. Het spel volgt een nieuwe groep tieners die verdwaald raken tijdens een schoolreisje. De groep wordt vervolgens vervoerd naar een wereld van monsters en gevaar. Eerder werden er wel al een trailer en gameplay trailers uitgebracht door Bandai Namco.

digimon survive

Digimon Survive zal naar verwachting verschijnen voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Goh, dat hier nog een deel in verschijnt. Het zijn geen onaardige games, maar worden na verloop van tijd wel wat repitief. Ik verwacht daar ook niet snel verandering in.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren