1. Graphics van Demon’s Souls op PS3 vergeleken met de PS5-remake

Graphics van Demon’s Souls op PS3 vergeleken met de PS5-remake

Volledig uit elkaar gezet

Digital Foundry, een nieuwsplatform die zich focust op technisch gamenieuws, heeft een video geplaatst waar de graphics van de originele Demon’s Souls wordt vergeleken met de remake op de PlayStation 5. De video is te vinden op YouTube.

De Demon’s Souls-remake werd tijdens de PlayStation 5-presentatie twee weken geleden onthuld en wordt gemaakt door Bluepoint in samenwerking met SIE Japan Studio. De game kwam oorspronkelijk uit op de PlayStation 3 in 2009 en werd een groot succes. Digital Foundry heeft nu een video geplaatst die de graphics van de PlayStation 3-versie met die van de PlayStation 5 vergelijkt. Hoewel de graphics uit de trailer nog geen bevestiging zijn van de kwaliteit van het uiteindelijke product, geeft de video toch een interessant beeld van de verschillen. De video is hieronder te bekijken.

De Demon’s Souls-remake moet ergens in 2021 gaan uitkomen op de PlayStation 5. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Heel erg awesome. Maar ik gebruik mijn skip pass bij deze game. De PS3 versie met veel plezier gespeeld. Maar in die 10 jaar tijd is mijn mindset totaal veranderd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren