1. CD Projekt Red werkt samen met Digital Scapes voor Cyberpunk 2077

CD Projekt Red werkt samen met Digital Scapes voor Cyberpunk 2077

Ontwerper van PvP in Dying Light

CD Projekt Red heeft aangekondigd dat ze een langetermijnpartnerschap aangaan met Canadese studio Digital Scapes om te werken aan onder andere Cyberpunk 2077.

In een persconferentie vertelt Digital Scapes dat ze op technologisch gebied oplossingen en manieren kunnen bedenken om de ontwikkeling van Cyberpunk 2077 te boverderen. Digital Scapes is vooral bekend van het ontwikkelen van Player-vs-Player-modi in Dying Light. Dit kan betekenen dat Cyberpunk 2077 een multiplayer-modus krijgt. CD Projekt hintte al eerder naar een mogelijke multiplayer-modus voor Cyberpunk 2077 op de E3.

Cyberpunk 2077

Game designer Patrick Mills verklaarde dat Cyberpunk 2077 in eerste instantie bij verkoop een singleplayer-game wordt en misschien later een multiplayer-modus krijgt. Een verdere releasedatum voor Cyberpunk 2077 is nog steeds niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Release die game nou maar potverdikkie!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren