1. Digitale art - Pokemon
Pokemon Crystal
0% hot!
0 members volgen dit
0 members willen dit
1 member heeft dit

Digitale art - Pokemon

Bij deze weer even een ander 'artikel' van mijn kant. Afgelopen weken ben ik namelijk (eigenlijk voor de lol en om het digitaal tekenen een beetje te blijven onderhouden, doe dit namelijk puur hobby-matig) bezig geweest met een franchise waar zeer binnenkort weer een nieuwe game van gaat verschijnen op de Switch!

De opdracht die ik mijzelf voorgelegd heb was de volgende : Pokémon is een afkorting van Pocket Monsters. Nu moet ik zeggen dat veel van de bekende en kleurrijke wezentjes het tweede deel van deze titel niet bepaald eer aan doen, want erg monsterlijk zien sommige Pokémon er namelijk niet uit. Ik heb daarom geprobeerd enkele Pokémon in een nieuw jasje te steken, waardoor het monsterlijke wat meer naar voren zou moeten komen.
Of mij dit gelukt is laat ik lekker aan jullie ;)

1# Pikachu2# Dratini3# Squirtle4# Chansey5# Lapras6# Eevee

Eevee


7# Exeggutor

Exeggutor


8# Voltorb

Voltorb


Ik heb genoten van het vormgeven van deze wezens, hopelijk kunnen jullie de poging waarderen. Bedankt voor het bekijken van de afbeeldingen, mocht je suggesties of verzoekjes hebben ; laat het mij gerust even weten, dan kan ik altijd kijken of ik iets voor je kan betekenen!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Volgens mij laden de laatste drie afbeeldingen niet in:

  Eevee:

  https://i.imgur.com/DWzYFWo.jpg

  Voltorb:

  https://i.imgur.com/8wXLpXQ.jpg

  Exeggutor:

  https://i.imgur.com/n6bOSXm.jpg
 • @benjaminben soms wel en soms niet. Kun je ze op een andere plek zetten? Voeg ik die even toe.
 • @Bert de Vries

  Hé Bert, ik zal eens even kijken, u hoort nog. Wel super dat je mij wilt helpen! Top!
 • Ziet er top uit Benjamin!!! Doe je dit soort dingen vaker?
  De laatste afbeeldingen zijn blijkbaar wel te zien, nadat ik ze eerst alle 3 apart had gezien…..
 • @okidokie

  Hé dank je, tof ;) Ik ben een thuisknutselaar met wat grafische tekenprogramma's idd. Doe het vaak als ontspanning, maar heb hier en daar ook nog wel eens een opdracht. Dus puur hobby ;)
 • Holy shit, wat vet weer!
 • @Rickachu

  Bedankt Rick! Sorry, niet toegekomen aan Scyther :p
 • @benjaminben Volgende keer beter, hahaha :D
 • @Rickachu

  Hij stond nog wel op de lijst, maar blijft een complexe pokemon, uitdaging voor de volgende keer ;) Had er een grim reaper ideetje bij namelijk ;)
 • Holy shit! Echt goed man, niet alleen goed getekend, maar ook zeker goed bedacht
 • @gertjun

  Aah bedankt man! Tof om te horen
 • Wojó, Ben! Was about to say "do you take commissions!" maar ik zag al dat je hier en daar wel eens een opdracht aanneemt, zeer nice.

  Wat Gertjun boven me ook al zegt, vooral heel goed bedacht! Echt een originele spin op veel bekende Pokémon, leuk om te zien :) M'n favs zijn denk ik die Voltorb, Lapras, en Evee! Echt heel cool dit
 • @Sjazie

  Jij ook bedankt Sjaaz, tof dat ik je binnen deze sectie nog zie reageren. Mocht je een voorstel hebben laat maar horen ;) Leuk! ;)
 • @benjaminben Haha, jaa ik ben er nog wel, slechts iets meer in lurkmodus ;) You're welcome! Ja ik ben van plan een boek/film/serie te schrijven, wellicht dat je bijv de chars ofzo daarvan van concept art zou kunnen voorzien? :p Maar duurt nog wel even hoor, haha
 • @Sjazie

  Zo zo ambitieus Sjaaz. Laat maar horen alst zover is ;)
 • Qua 'engheid' brengt het me terug naar Pokémon Red, waar de sprites van pokémon, -door de onduidelijkheid ervan-, vanzelf meer die monster-achtige vibes kregen. Zelfs Pikachu keek toen niet helemaal helder uit z'n kop.

  Erg toffe tekeningen, alle revisies zijn tof en je permiteert genoeg vrijheid om er mijns insziens iets eigens van te maken. Dankjewel voor het delen.

  Geïnspireerd door de muziek van Viridian Forest? :p
 • @SheriffZapper

  haha ja klopt, die eerste sprites waren inderdaad soms super creepy, sommige beschrijvingen bij Pokémon ook… stuff of nightmares ;)

  Maar bedankt voor de complimenten, tof dat je even een berichtje achterlaat!
 • Erg tof Benjamin Ben!! Ik ben sinds kort ook begonnen met digitaal tekenen, maar zit zeker nog niet op dit level. Tof om eens een kijkje in jouw keuken te nemen :)
 • @Jorn6810

  Hé bedankt man! Tof dat jij ook weer een beetje begonnen met met het digitaal kliederen. Vorig jaar introduceerde een member (jij?) zo'n oktobermaand hier waarbij je 1 stuk art per dag probeerde te posten. Dat vond ik best tof toen, misschien maar eens herintroduceren, kunnen jij en andere members ook mee doen. Zie hier graag wat meer art verschijnen, geloof dat hier meer dan genoeg talent rondloopt ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren