1. Digitale bonussen voor Cyberpunk 2077 onthuld

Digitale bonussen voor Cyberpunk 2077 onthuld

Onder andere een comic en artbook

De digitale bonussen voor het reserveren van Cyberpunk 2077 zijn onthuld. Ontwikkelaar CD Projekt Red maakte de extra’s bekend op hun social media-platformen.

Bij reserveringen van Cyberpunk 2077 worden een digitale versie van de soundtrack, artbook, een digitale kopie van de comic Your Choice!, de Cyberpunk 2077 sourcebook en verschillende achtergronden geleverd. Spelers die de fysieke versie van de game kopen, krijgen naast de digitale bonussen ook nog een kaart van Night City, stickers, kaarten en een Wereld Compendium met meer informatie over de setting en lore van de game.

Cyberpunk 2077 komt 19 november uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game is ook speelbaar op de Xbox Series X en PlayStation 5 via backwards compatibility zodra de next gen-consoles uitkomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren