1. Digitale persbriefing Xbox Series S lekt online

Digitale persbriefing Xbox Series S lekt online

Oeps

Een digitale persbriefing voor de nieuwe console Xbox Series S is gelekt. Twitter-gebruiker WalkingCat plaatste het in vier delen online.

Het gaat om een video die waarschijnlijk bedoeld was om onder embargo aan de pers te tonen, voordat de Xbox Series S deze week onthuld zou worden. In de video's is weinig nieuwe informatie te zien, maar Xbox-baas Phil Spencer praat wel uitgebreid over de visie voor de console.Normaal gesproken verschijnen dit soort briefings niet online, omdat ze niet voor het grote publiek bedoeld zijn.

De Xbox Series S en Xbox Series X komen op 10 november uit voor respectievelijk 300 en 500 euro. Dat wilde Microsoft eigenlijk komende week pas onthullen, maar door het lekken van afbeeldingen en prijsinformatie werd het bedrijf gedwongen om sneller in actie te komen.

Vlak na dat lek plaatste WalkingCat al een video online van de Xbox Series S. Zo te zien kwam die video uit bovenstaande persbriefing.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Die Walking Cat zit lekker dicht op het vuur deze week. Gevoelig lek voor Microsoft. Even goed de rijen sluiten voordat het een soort Ubisoft wordt en alle grote reveals op straat liggen. Dat neemt toch een boel lol weg.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren