1. Dino-pretparkgame Parkasaurus komt op 13 augustus uit

Dino-pretparkgame Parkasaurus komt op 13 augustus uit

Lieve dino's

De kleurrijke pretpark-simulator met dinosaurussen Parkasaurus verlaat Early Access op 13 augustus. Ontwikkelaar Washbear Studio heeft dat via een trailer aangekondigd.

De game is al sinds het einde van 2018 te spelen via Steam Early Access. De ontwikkelaar heeft constant nieuwe opties toegevoegd, zoals het huren van personeel, het analyseren van feedback van bezoekers en meerdere manieren om het park vorm te geven.

Ook is er een verhaalmodus met meerdere missies toegevoegd, die op 13 augustus een laatste, grote uitbreiding krijgt. Bij launch bevat de game een volledige campagne, nieuwe speltypen, meer dinosaurussen en verbeterde opties om het park te ontwerpen. De game gaat 20,99 euro kosten via Steam.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Ik zou me niet veilig voelen met die hekjes op 20 sec.. De game ziet er mij overigens iets te "simpel" uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren