1. Humble Bundle biedt Dirt Rally gratis aan

Humble Bundle biedt Dirt Rally gratis aan

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang de game gratis

Dirt Rallyis tijdelijk gratis te downloaden via de website van Humble Bundle. Wel moeten geïnteresseerden zichinschrijven op de nieuwsbrief van Humble Bundle, waarna er toegang verleend wordt om de game te installeren.

Dirt Rally is in 2015 uitgekomen voor PlayStation 4, Xbox One en in 2016 voor pc. De game heeft later ook Oculus Rift-ondersteuning gekregen. Dirt Rally is een race-game puur gericht op rallyracen. Spelers concurreren in getimede stage-evenementen op asfalt of off-road in wisselende weersomstandigheden. Racers worden constant uitgedaagd door sneeuw, ijs, asfalt en modder. Er zijn meer dan veertig wagens en zes verschillende rally’s met meer dan zeventig etappes.

Lees hier onze review van Dirt Rally uit 2015, “We hebben hier te maken met een van de moeilijkste en meest diepgaande racespellen van de laatste tijd: DiRT Rally vergroot de basisprincipes van de rallysport uit tot zeer puristische proporties. Want natuurlijk wil je zo snel mogelijk van A naar B, maar hoeveel risico ben je bereid om daarbij te nemen in de wetenschap dat elk foutje genadeloos wordt afgestraft?”

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren