1. Discovery Tour uit Assassin's Creed kan een week gratis gespeeld worden

Discovery Tour uit Assassin's Creed kan een week gratis gespeeld worden

Een geschiedenislesje tijdens het gamen

Sinds vandaag kunnen gamers een week lang geheel vrijblijvend aan de slag met het educatieve Discovery Tour uit Assassin's Creed Origins en Odyssey.

In de Discovery Tours krijgen spelers een tour zonder gevechten of missies door het oude Egypte (Origins) en Griekenland (Odyssey). Hoewel beide spellen niet compleet realistische weergaven van de geschiedenis bieden, komen in de Discovery Tour wel alleen feiten aan bod.

De modus kan gratis gedownload worden via Uplay en is tot 21 mei beschikbaar als onderdeel van Ubisoft's Play Your Part, Play at Home-campagne.

Ubisoft werkt ondertussen aan een nieuw deel in de Assassin's Creed-reeks, Assassin's Creed Valhalla. Het spel draait om Vikingen en moet dit najaar verschijnen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wat een fantastische actie van Ubisoft. Dit laat weer zien waarom ze al jaren zo goed bezig zijn en de AC serie nog altijd top is. Kan zich moeiteloos meten met Rockstar en CD Project open world games. Dat deze discovery tour nu een week gratis te spelen is klinkt mij als muziek in de oren! Als ik straks de AC games ook van achter naar voor weer heb uitgespeeld is het tijd voor Walhalla. Niet eens echt mijn favoriete setting maar Ubisoft kennende weten ze mijn verwachtingen weer te overtreffen. Nee ik ben geen fanboy, het is gewoon een feit dat Ubisoft steeds mijn verwachtingen overtreft!
 • @xevulutionx

  "Wow"
  - Owen Wilson
 • @xevulutionx
  Maar een serieuze vraag, wat vind jij en jullie eigenlijk van Ubisoft. Persoonlijk vind ik het een redelijke goed bedrijf die zeker zijn gebreken heeft, maar dat bijna elke game (ook de AC games) gewoon leuke en prima spellen zijn.
  En ze zijn bezig met micro transacties en DLC, de games lijken veel op elkaar, er zijn redelijk veel bugs. Maar 9 van de 10 keer is het een game die mij plezier bied.
  Ben benieuwd wat jullie vinden!
 • @jo_joost
  Ik vind Ubisoft ok. Eerlijk gezegd schaalde ik ze hoger in bij eerste delen van AC (vooral 2 en brotherhood) en heb me ook prima vermaakt met vooral Farcry 3. ook Watchdogs, die niet unaniem lof ontvangt, kon op wat liefde bij mij rekenen. het tweede deel echter had voor mij een hoog geforceerd SJW gehalte waardoor ik ben afgehaakt. Voor de rest sluit ik me redelijk aan bij wat je net getypt hebt. Al ben ik tijdens Syndicate op AC uitgekeken geraakt, wel elk deel gekocht maar ik kom er maar niet in bij de laatste delen.
 • @xevulutionx
  Interessant, vraag me wel eens vaker af. Er is natuurlijk vrij veel kritiek op Ubisoft als Meta iets zegt. Vind iedereen het bedrijf nou zo slecht of dat het meer een reactie op Meta zijn fanatieke liefde voor Ubisoft / AC.
 • @jo_joost
  Meta's reacties zorgen natuurlijk wel vaak voor een extra gestrekt been richting Ubisoft. Zelf merk ik dat de setting, en hoe dit wordt neergezet voorafgaand aan de release in trailers enzo, mij bijna altijd erg warm kan laten lopen voor hun games. Maar als ik ze dan uiteindelijk speel, raak ik vrij snel uitgekeken. Beetje lege werelden met nikszeggende collectables om de map te kunnen vullen met icoontjes en een geforceerd craft en unlock systeem om progressie te boeken.

  Ik hou meer van het Ubisoft dat Rayman, Beyond Good and Evil en kleine pareltjes als Valiant Hearts of Child of Light durft te maken.
 • @That Mr Awesome
  child of light bijna vergeten, heerlijke game was dat ja.
 • @That Mr Awesome
  Sluit me hier bij aan.

  Je reactie geeft perfect 90% van de Ubisoft games aan en das het enge ervan. Je hoeft alleen maar aan de The Division 2 te denken en het past 1 op 1 met je uitleg.
 • Het moment is daar: iedere dag AC-nieuws! Ik werk alvast vooruit:

  Nieuwtje voor morgen: 'we mikken bij Valhalla op de grootste game die we ooit hebben gemaakt!'
  Overmorgen: 'we halen weldegelijk meer dan 30fps'
  De dag daarna: 'scratch that, 30fps geeft cinematic feel dus dat rules en we locken de game op 30fps'
  Dag daarna: 'AC is ook op PS5 speelbaar. De games zijn hetzelfde op beide next gen consoles, maar op Xbox krijgt je Assassin een speciale groene hoodie als je nu pre-ordered'
  Dan: 'season pass aangekondigd: voor 100€ krijg je vier stukjes DLC van 2 uur per stuk'
  Gevolgd door: 'maar over die DLC kan men veel langer doen hoor!'
  ….
  ….
  ….
  ….
  Nieuwtje op dag voor release: 'hele game te bekijken als je alle trailers achter elkaar plakt'

  Next!
 • @barton die laatste, lol!
 • Ik vraag me altijd af waarom AC games zoveel irritatie opwekken bij veel gamers. Het gaat er toch om dat een game leuk is om te spelen en daar slagen ze al jaren in. Tuurlijk zijn het geen games die je hele leven bij zullen blijven als Red Dead en The Witcher, maar waarom wekt een gewoonweg goede game dan zoveel irritatie op?
 • @MrReinier perfectly sums up everything for me: https://youtu.be/RRJ_7Nfg824

  En ik kan er niet tegen dat ze die jaarlijkse focus leggen op AC en pareltjes zoals Rayman en Splinter Cell niet maken.

  Al hun spellen kennen tegenwoordig hetzelfde format en dat vind ik gewoon cheap.
 • @MrReinier
  Boven ons hadden we het vooral over Ubisoft zelf als bedrijf, maar dat zal ook wel hetzelfde wezen als AC.
  Het zijn prima games, maar daar blijft het ook bij.
  En dan hebben we onze fanatieke liefhebber meta die (on) bewust om reacties vraagt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren