1. Assassin's Creed Odyssey Discovery Tour verschijnt volgende week

Assassin's Creed Odyssey Discovery Tour verschijnt volgende week

Leer het oude Griekenland kennen

Op 10 september komt de Discovery Tour voor Assassin's Creed Odyssey gratis beschikbaar.

De gratis update komt uit op pc, Xbox One en PlayStation 4 en is vergelijkbaar met de modus uit voorganger Assassin's Creed Origins. Hierin vechten spelers niet tegen vijanden, maar krijgen ze een virtuele tour van de spelwereld.

Daarbij wordt allerlei informatie gegeven over de echt bestaande locaties en de geschiedenis ervan. Waar het in Origins nog over het oude Egypte ging, daar gaat de Discovery-modus in Odyssey logischerwijs over het oude Griekenland.

De modus heeft deze keer een aantal nieuwe opties. Zo worden er diverse vragen gesteld tijdens de tour om te checken hoeveel informatie spelers hebben onthouden, en zijn er cinematische scènes die nog meer details bieden over de gegeven informatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Awesome, bij Origins was het echt leuk om door de wereld heen te lopen en een echte goede geschiedenis les te krijgen.

    Discovery Tour van Odyssey zal ook wel weer gebruikt worden door aantal leraren op scholen en universiteiten. Terecht ook want zo'n visuele presentatie zoals dat van AC Odyssey stimuleert de interesse voor sommige leerlingen/studenten. Althans hier op het werk is dat het geval.
  • @Meta_coola
    En anders krijgen ze met jou te maken Meta of niet :)
  • @xevulutionx

    Nah zo ben ik niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren