1. Disgaea 4 na negen jaar ook speelbaar op pc

Disgaea 4 na negen jaar ook speelbaar op pc

Nog even niet online

De PlayStation 3-game Disgaea 4 is nu beschikbaar op Steam en Game Pass voor pc.

Het vierde deel van Disgaea 4 verscheen ruim negen jaar geleden exclusief voor PlayStaion 3. Eerder dit jaar werd onthuld dat de game ook voor pc verschijnt, maar een exacte releasedatum bleef uit.

De pc-versie van de Disgaea 4 bevat vooralsnog geen online functies. In de originele game was het bijvoorbeeld mogelijk om aan boord te springen van een piratenschip om zo andere spelers aan te vallen. Een ontwikkelaar van de game heeft in een forum op Steam aangegeven dat het nog niet bekend is wanneer de online functies toegevoegd worden, maar hij verzekert lezers ervan dat dit gecommuniceerd wordt wanneer het bekend is.

De game van Nippon Ichi Software vertelt het verhaal van een vampier die zich verzet tegen de huidige orde. Spelers dienen dertig personages te ontgrendelen tijdens het doorlopen van de game. Elk personage kan maximaal worden getraind tot level 9,999.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • ❤️ T︍︍︍︍ie︍︍︍︍nerkut︍︍︍︍jes wi︍︍︍︍llen h︍︍︍︍arde se︍︍︍︍ks - CLICK

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren