1. Dishonored 2 en Metro Exodus staan op PlayStation Now

Dishonored 2 en Metro Exodus staan op PlayStation Now

Ook Nascar Heat 4 is beschikbaar

Sony heeft Metro Exodus, Dishonored 2 en Nascar Heat 4 toegevoegd aan PlayStation Now.

Dat heeft Sony aangekondigd via PlayStation Blog. Metro Exodus is het meest recente deel in de shooterreeks van 4A Games die zich afspeelt in een post-apocalyptisch Rusland. Het spel puilt uit van de gemuteerde monsters. Dishonored 2 laat spelers kiezen tussen het besturen van Empress Emily Kaldwin of beschermer Corvo Attano. Met speciale krachten verkennen spelers de prachtig vormgegeven spelwereld. Nascar Heat 4 is de officieel gelicenseerde Nascar-racegame.

PlayStation Now maakt gebruikt van cloud gaming om iedere maand nieuwe games te leveren aan de gebruiker. Dit systeem zorgt ervoor dat spelers honderden PS4, PS3 of PS2-games kunnen streamen op hun PlayStation 4 of pc. Ook kunnen zij ruim 300 PlayStation 4-games downloaden op hun console. Vorige maand kondigde Sony aan dat er inmiddels meer dan 2,2 miljoen PS Now-abonnees zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Metro en Dishonored zijn echt 2 top-titels!!
 • @Eshura
  Ik vond de originele Dishonered erg gaaf, heb de game alleen nog niet uitgespeeld, moet ik echt gaan doen. Dishonered 2 nog niet gespeeld.
 • @CerandoX.nl

  Zou van deel 1 dan ook de dlc spelen. Is een mooie brug naar deel 2. (En Death of the outsider vond ik ook erg leuk, maar wel een stuk pittiger)
 • Ze zijn wel lekker bezig met titels. Deze twee, Spiderman en Control. Hopelijk houden ze deze trent vol. Ik zou die zombie game van vorig jaar ook wel erop willen zien.
 • Dishonored 2 wil ik wel proberen!
 • En dan, kun je op 720p 30fps gaan gamen.
 • @dezwarteziel Onzin deze games zijn gewoon te downloaden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren