1. Dishonored 2 en Metro Exodus staan op PlayStation Now

Dishonored 2 en Metro Exodus staan op PlayStation Now

Ook Nascar Heat 4 is beschikbaar

Sony heeft Metro Exodus, Dishonored 2 en Nascar Heat 4 toegevoegd aan PlayStation Now.

Dat heeft Sony aangekondigd via PlayStation Blog. Metro Exodus is het meest recente deel in de shooterreeks van 4A Games die zich afspeelt in een post-apocalyptisch Rusland. Het spel puilt uit van de gemuteerde monsters. Dishonored 2 laat spelers kiezen tussen het besturen van Empress Emily Kaldwin of beschermer Corvo Attano. Met speciale krachten verkennen spelers de prachtig vormgegeven spelwereld. Nascar Heat 4 is de officieel gelicenseerde Nascar-racegame.

PlayStation Now maakt gebruikt van cloud gaming om iedere maand nieuwe games te leveren aan de gebruiker. Dit systeem zorgt ervoor dat spelers honderden PS4, PS3 of PS2-games kunnen streamen op hun PlayStation 4 of pc. Ook kunnen zij ruim 300 PlayStation 4-games downloaden op hun console. Vorige maand kondigde Sony aan dat er inmiddels meer dan 2,2 miljoen PS Now-abonnees zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Metro en Dishonored zijn echt 2 top-titels!!
 • @Eshura
  Ik vond de originele Dishonered erg gaaf, heb de game alleen nog niet uitgespeeld, moet ik echt gaan doen. Dishonered 2 nog niet gespeeld.
 • @CerandoX.nl

  Zou van deel 1 dan ook de dlc spelen. Is een mooie brug naar deel 2. (En Death of the outsider vond ik ook erg leuk, maar wel een stuk pittiger)
 • Ze zijn wel lekker bezig met titels. Deze twee, Spiderman en Control. Hopelijk houden ze deze trent vol. Ik zou die zombie game van vorig jaar ook wel erop willen zien.
 • Dishonored 2 wil ik wel proberen!
 • En dan, kun je op 720p 30fps gaan gamen.
 • @dezwarteziel Onzin deze games zijn gewoon te downloaden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren