1. Disney+ komt waarschijnlijk ook naar de Switch

Disney+ komt waarschijnlijk ook naar de Switch

Disney heeft de intentie dit mogelijk te maken

Tijdens een investeerdersbijeenkomst heeft Disney officieel gedeeld dat de streamingdienst Disney+ dit jaar lanceert. Daarbij heeft Disney ook gemeld dat ze erop doelen om de dienst uiteindelijk ook beschikbaar te maken voor de Switch.

Wanneer de streamingdienst naar de Switch komt en of dat met zekerheid doorgaat, is niet bekend, maar Disney heeft wel de intentie om Disney+ naar de mobiele console te brengen. Wat wel bekend is, is dat Disney+ beschikbaar wordt voor de PlayStation 4. Ook smart tv’s, web browsers, tablets en mobiele apparaten zullen de streamingdienst ondersteunen.

The winter soldier, loki en meer

Disney+ zal een familievriendelijke streamingdienst worden. Originele series en films die tegen die tijd te kijken zijn moeten vergelijkbaar zijn met huidige Disney-content. Het doel is om het eerste jaar vijf originele films online te zetten en vijf originele series. Een paar voorbeelden van originele films die op de planning staan voor Disney+ zijn Don Quixote, Lady and the Tramp, The Paper Magician, Stargirl en Togo. Ook kunnen we een Frozen 2 verwachten inclusief een documentaire over het maken van de film. Verder komen Wandavision, The Falcon and The Winter Soldier, een Loki-serie, High school Musical: The Musical: The Series en veel meer naar Disney+.

Disney

Overigens kunnen we ook een Toy Story short verwachten genaamd Forksy Asks a Question. Disney+ zal dus niet alleen Disney-films streamen. Ook Pixar-, Marvel-, Star Wars- en National Geographic- content wordt beschikbaar gesteld. De laatste Marvel-series, zoals Jessica Jones, zijn geannuleerd op Netflix . Of deze specifiek series naar Disney+ komen is nog onduidelijk.

De streamingdienst heeft al een officiële releasedatum voor de VS. Daar is deze gezet op 12 november. Europa moet wachten tot 2020. Er gingen geruchten dat Nederland de streamingdienst als eerste mag testen, maar dit is nooit bevestigd door Disney zelf. De streamingdienst gaat iets meer dan zes euro per maand kosten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • 2023 naar west europa…dus……Niet interessant de komende 4 jaar.
  • Jammer dat Nederland toch geen proefbalon is.
  • Bij launch toch ook sowieso op de Xbox? Op de officiele statement op disney worden gewoon consoles in algemeen genoemd.
  • Das jammer. Ik bedoel dus dat ie pas in 2020 komt.
  • @san5324

    2023 voor west europa, dus…….waar hebben we het over.
  • @Newgamessuck

    LOL waar zie je 23???

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren