1. Disney kijkt mogelijk naar reboot Pirates of the Caribbean

Disney kijkt mogelijk naar reboot Pirates of the Caribbean

Deadpool-schrijvers voor zesde Pirates of the Caribbean-film

Disney is mogelijk de opties aan het bekijken om de zesde Pirates of the Caribbean-film te laten rebooten door het schrijversteam van de Deadpool-film. Disney heeft nog niks naar buiten gebracht over een mogelijke deal met schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick voor de film.

Volgens Deadline heeft Disney nog geen commentaar gegeven op de mogelijke samenwerking voor een nieuwe Pirates of the Caribbean-film. De eerste vijf films hebben een globale omzet ruim drie miljard dollar. Elke film uit de franchise verdiende meer dan 650 miljoen dollar, waarbij Dead Man's Chest en On Stranger Tides zelfs meer dan één miljard dollar opleverde.

Disney

Rhett Reese en Paul Wernick zijn vooral bekend voor het schrijven van de twee Deadpool-films met Ryan Reynolds, Life en G.I. Joe: Retaliation. De vraag nu is hoe de volgende Pirates of the Caribbean-film aangepakt gaat worden en of er nog een zesde deel komt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren