1. Dit heb je deze week gemist op InsideGamer: GTA 6 komt niet in 2019

Dit heb je deze week gemist op InsideGamer: GTA 6 komt niet in 2019

Week 27

Normaal gesproken plaatsen we iedere week het belangrijkste nieuws op InsideGamer, maar vanaf nu gaan we dit uitbreiden met de mooiste artikelen, reviews en video's van de week. Zo kun je onder het genot van een verkoelend drankje de artikelen die je hebt gemist nog even rustig nalezen.

Deze week hadden we onder andere de review van Unravel 2, The Crew 2 en de Octo Expansion voor Splatoon 2, en zetten we de belangrijkste games van jullie op een rijtje. Verder waren er misleidende aanwijzingen over GTA 6 te vinden in GTA Online, verzette Sony zich tegen crossplay en gaat het goed met Nintendo sinds de E3.

Reviews

Unravel 2

De game werd tijdens E3 2018 aangekondigd én uitgebracht, maar begin deze week kon Alicia eindelijk een oordeel vellen. Hoewel de puzzel-platformer ontzettend schattig is, blijkt de game behoorlijk kort van stof te zijn. Ze zegt: "Wederom zijn het niet de puzzels die de spotlight stelen, maar de heerlijke sfeer en ontdekkingsreis door de Scandinavische natuur." Lees hier de uitgebreide review.

Splatoon 2 - Octo Expansion

De Splatoon 2-dlc is niet voor weekdieren, en dat heeft Thijs geweten. De Octo Expansion zit bomvol pittige en creatieve levels en volgens hem is de Octo Expansion zelfs "een verplichte aanschaf" als je hebt genoten van de hoofdgame. Lees er alles over in de review.

The Crew 2

Joe ging aan de slag met The Crew 2, maar was niet helemaal onder de indruk: "Met z’n functionelere opzet is The Crew 2 vermakelijk voor wie gewoon even lekker wil racen zonder al te veel gedoe. Fijnproevers van verfijnde gameplay en automodellen kunnen het beter treffen." Meer weten over de game, lees hier alles.

Lego The Incredibles

Veel Disney-films krijgen een Lego-adaptatie en bij The Incredibles 2 is dit niet anders. Waar de film ontzettend leuk is, weet Lego The Incredibles de andere games niet te overtreffen. De game is wat chaostisch en bevat veel bugs, maar volgens Laura is het niet enkel kommer en kwel: "Gelukkig zijn er bakens in deze zee van superhelden, namelijk in de vorm van de vertrouwde puzzel-avonturengameplay en een vrolijke sfeer." Lees hier de volledige review.

Splatoon 2: Octo Expansion

Artikelen

De games van juli 2018

Juli is zoals ieder jaar een perfecte maand om je backlog weg te werken, maar toch verschijnt er met name voor de Switch-bezitter een hoop moois. Het langverwachte Octopath Traveler verschijnt bijvoorbeeld, Captain Toad Treasure Tracker komt uit en The Banner Saga 3 is binnenkort te downloaden. Neem een kijkje in de hele lijst en laat even weten welke game je haalt.

De bioscoopstoel #75

Uiteraard besprak Michel deze week de trailer van The Predator, een film die we eigenlijk wel zien zitten, en de nieuwe trailer van The Equalizer 2. Ook vertelt hij of je Sicaro: Day of the Soldado moet checken en geeft hij een leuke Netflix-tip. Lees het hier.

Battlefield V-preview

Ook ging Bert in op de discussie rondom Battlefield V en historische accuraatheid. Hij schaart zich aan de zijde van EA en Dice, die erop hameren dat plezier over authenticiteit gaat. Ga erover in gesprek onder zijn uitgebreide artikel.

What to buy-guide: high-end game-pc

Verwar je videokaarten met processoren of ben je als de dood dat je de verkeerde pc-onderdelen koopt? Check dan onze what to buy-guide voor high-end game-pc's. Roel praat je bij over AMD en Nvidia en schotelt je een aantal aantrekkelijke mogelijkheden voor. Bekijk ze hier allemaal.

Battlefield V

Video's

De Aanradar

Deze week was de Aanradar kort maar krachtig. Lucas heeft dankzijn Xbox Game Pass de game Clustertruck ontdekt en Martin vertelt over een wel hele aanlokkelijke mobiele game.

Let's Play: Assassin's Creed Odyssey

Tijdens de E3 ging Lucas even op vakantie naar het Oude Griekenland van Assassin's Creed Odyssey. Volg hem tijdens zijn eerste stappen in de gigantische wereld van de game als de vrouwelijke sluipmoordenaar Kassandra.

Interview met Hisashi Nogami

Een andere video die jullie nog tegoed hadden is het interview met Hisashi Nogami, de bedenker van Splatoon en maker van Yoshi's Island en Animal Crossing. Jacco vroeg hem over de lore van Splatoon, hoe lang Splatoon 2 nog wordt ondersteund en hoe zijn ervaring met ontzettend iconische games hem helpt bij het ontwikkelen van games.

Nieuws

Sony verzet zich tegen crossplay voor Fallout 76

In een interview met de Duitse website Gamestar vertelt Todd Howard, Game Director bij Bethesda Game Studios, dat Sony plannen voor crossplay-ondersteuning voor Fallout 76 tegenwerkt. Lees hier verder.

Playground LTM-modus voor Fortnite nu beschikbaar

Fortnite-spelers kunnen op hun platform naar keuze nu de Playground LTM-modus spelen. Lees hier verder.

Yoshi niet op Duitse Super Smash Bros. Ultimate cover

Yoshi is uit de Duitse boxart van Super Smash Bros. Ultimate verwijderd om ruimte te maken voor het USK-keurmerk. Lees hier verder.

Rockstar: GTA 6-bericht verscheen door mods in GTA Online

Rockstar heeft via Twitter bevestigd dat het bericht in GTA Online dat Grand Theft Auto 6 volgend jaar zou verschijnen, nep is. Lees hier verder.

Onbekende nieuwe Bandai Namco-game speelbaar op Gamescom

Bandai Namco heeft op Gamescom een mysterieuze game speelbaar die het samen met een nog onbekende uitgever publiceert. Lees hier verder.

Nintendo schrikt niet terug van daling aandeelwaarde

In een meeting met aandeelhouders en investeerders laat Tatsumi Kimishima, voormalig hoofd van Nintendo, weten dat het bedrijf verwacht twintig miljoen Nintendo Switches verkocht te hebben voor het einde van het jaar. Lees hier verder.

Fortnite Mobile levert veel meer op dan PUBG Mobile

Ondanks dat PlayerUnknown's Battlegrounds op mobiel twee keer zoveel is gedownload als Fortnite, levert de laatste vijf keer zoveel op. Lees hier verder.

Nintendo overweegt mogelijkheden opvolger 3DS

Nintendo denkt na over verschillende mogelijkheden voor een opvolger op de 3DS-handheld. Lees hier verder.

Gamestop verkoopt meer Switches sinds E3

Eric Bright, de vicepresident van merchandising bij Gamestop, laat weten dat de Switch twee keer zoveel wordt verkocht in Gamestop-winkels sinds de E3. Verder bespreekt hij de productiecyclussen van videogames. Lees hier verder.

Dit was alles wat je deze week hebt gemist op InsideGamer. Wat was je hoogte- of dieptepunt van de week en hebben we zelf nog iets gemist? Laat het hieronder weten!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren