1. Dit heb je Gemist op IG - PUBG en Tony Hawk

Dit heb je Gemist op IG - PUBG en Tony Hawk

Week 50

Op het gebied van nieuws gebeurde er bijster weinig deze week. Gelukkig hadden we de reviews van Just Cause 4 en PUBG voor de PS4, en deden we lekker nostalgisch over de beste Tony Hawk-nummers. Dit heb je gemist op InsideGamer!

Reviews

Just Cause 4

Lars reviewde Just Cause 4 en hoewel je best lol kunt beleven aan de game, stelt dit vierde deel behoorlijk teleur. De missies hangen als los zand aan elkaar en technisch is de game niet in orde. Lees hier het oordeel.

PUBG PS4-review

Beter laat dan nooit, dat is het motto van PlayerUnknown's Battlegrounds. De besturing en graphics laten net als de Xbox One-versie iets te wensen over, maar uiteindelijk biedt PUBG nog steeds een intense battle royale-ervaring. Lees hier de review.

PUBG

Artikelen

IG Community Awards

Zoals aangekondigd kun je dit jaar stemmen op de InsideGamer Community Awards. Stem hieronder op de beste games, films en series van het jaar. Stem hier!

Onze favoriete Tony Hawk-nummers

Vandaag verschijnt Tony Hawk's Skate Jam voor iOS- Android-apparaten. Hoewel we bijster lage verwachtingen hebben van de game, zijn we ontzettend benieuwd naar de soundtrack. En omdat we hele goede herinneringen hebben aan Tony Hawk-muziek, hebben we onze favoriete nummers ooit op een rij gezet. Lees hier onze favorieten.

E-sports-update: E-sports in 2018

2018 was een bewogen jaar voor e-sports en in de komende twee edities van de e-sport-update blikken we terug op de grootste tien e-sports-titels. In deze editie kan je alles lezen over de games van Valve en Blizzard, terwijl over twee weken vier andere e-sports aan bod komen. Op 9 januari volgt een vooruitblik op 2019. Lees hier ons jaaroverzicht!

De bioscoopstoel #98

De Bioscoopstoel van deze week zit vol met grote blockbusters. Aquaman en Wreck-It Ralph verschijnen namelijk in de bioscoop en werden de trailers van Avengers: Endgame en Captain Marvel. Lees hier al het film- en serienieuws!

Avengers

Video's

De Aanradar

In deze aflevering van de Aanradar: het briljante tweede seizoen van Castlevania op Netflix en Hitman 2, de game voor als je verkleed in een kippenpak mensen wilt vermoorden. Virtueel, dan.

Commentaar

Deze week is Lucas te gast om over de PlayStation Classic te bespreken. Valt het apparaatje echt zo tegen? Ook bespreekt hij met Jacco de Beyond Good & Evil 2-gameplay en Red Dead Redemption 2 op de Nintendo Switch.

Nieuws

Ubisoft toont Beyond Good & Evil 2-gameplay

Tijdens een livestream heeft Ubisoft geheel nieuwe gameplay van Beyond Good & Evil 2 getoond. Lees hier verder.

Spelers organiseren eigen Fight Club in Red Dead Online

Spelers van de bètaversie van Red Dead Online hebben onderling eigen Fight Clubs opgericht. Wat begon als een simpel gevecht met meerdere mensen liep uit tot georganiseerde Fight Clubs met regels. Lees hier verder.

Super Smash Bros. Ultimate breekt verkooprecords in Japan

Er zijn in Japan in drie dagen tijd 1,23 miljoen exemplaren van Super Smash Bros. Ultimate verkocht. Lees hier verder.

Reggie wil Red Dead Redemption 2 maar al te graag op de Switch

Reggie Fils-Aime, de president van Nintendo Amerika, zou Red Dead Redemption 2 graag op de Switch zien, maar legt tegelijkertijd uit waarom dat erg lastig te realiseren is. Lees hier verder.

Fortnite en Bowsette tussen meestgezochte zoektermen Pornhub

Fortnite- en Bowsette-porno waren in 2018 zeer populair op Pornhub. Dat maakte de website bekend in de jaarcijfers. Lees hier verder.

Spoilers: Glitch in Red Dead Redemption 2 hint naar remaster origineel

Er is een glitch ontdekt in Red Dead Redemption 2 die sterk hint naar een remaster van de originele Red Dead Redemption. Spelers en fans speculeren dat de nieuwe content als verhaal-dlc toegevoegd kan worden aan Red Dead Redemption 2. Lees hier verder.

PS4- en Xbox One-versies PUBG vergeleken

In een nieuwe analyse van Digital Foundry wordt de PS4-versie van PUBG vergeleken met de Xbox One-versie. Bekijk hier de analyse.

Red Dead Online

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren