1. Dit heb je gemist op InsideGamer - Animal Crossing, Tomb Raider en Fifa 19

Dit heb je gemist op InsideGamer - Animal Crossing, Tomb Raider en Fifa 19

Week 37

Het was een drukke week met veel artikelen en nieuws. Daarbij verscheen de review van Shadow of the Tomb Raider en werd onder andere Animal Crossing aangekondigd tijdens de Nintendo Direct. Ook verscheen de Fifa 19-demo, met ratings van de beste spelers. Dit heb je gemist op InsideGamer!

Reviews

Shadow of the Tomb Raider verscheen deze week en dinsdag mocht Jacco alles vertellen over het slotstuk van de moderne trilogie. In een notendop richt de game zich op de belangrijkste aspecten van de serie, door Lara Croft het grootste gedeelte van de game door smerige spleten te laten kruipen, puzzels op te laten lossen en vijanden stilletjes af te maken. Lees hier meer over wat de prachtige jungle van Peru te bieden heeft.

Shadow of the Tomb Raider

Artikelen

Fifa 19 Switch hands-on

Lars speelde recent een aantal potjes Fifa 19 op de Nintendo Switch en deelde deze week zijn impressies. Daaruit blijkt dat er opvallend weinig aanpassingen zijn gedaan sinds het vorige Switch-deel, waardoor de game net iets te vertrouwd aanvoelt. Anderzijds krijgt de game wel nieuwe belangrijke features, zoals de Champions League en vriendschappelijke online wedstrijden. Twijfel je zelf nog over het platform waarop je Fifa 19 moet gaan spelen? Lees dan de preview even.

Starlink: Battle for Atlas hands-on

We hebben al jaren geen Star Fox-game meer gehad, maar wellicht biedt Starlink: Battle for Atlas een uitkomst. De openwereldgame is in feite een mix van Destiny en No Man's Sky met modulaire ruimteschepen die je op je controller plaatst. In zijn preview vertelt Jacco dat ondanks de strakke gameplay de kern van de game nog niet naar voren kwam. Lees er hier meer over.

De Bioscoopstoel #85

Michel trapte de week weer af met De Bioscoopstoel. Onder andere bespreekt hij de release van The Predator, de bijzondere trailer voor At Eternity’s Gate en een pijnlijke House of Cards-clip. Ook gebeurde er een hoop achter de schermen, zoals ophef over de Ciri in de The Witcher-serie (waar inmiddels een vervolg op gekomen is) en de eerste setfoto's van Captain Marvel.

PlayStation 5 - Alle geruchten op een rij

Zo nu en dan lekt er iets uit over de PlayStation 5, maar het is lastig in te schatten wat ervan waar is. Daarom zetten we deze week alle geruchten over Sony's volgende console op een rij en bespreken we de mogelijke hardware, releasedatum en games aan de hand van sterke geruchten. Wanneer denk jij dat de PS5 in de winkels ligt?

Prep jezelf - Het laatste seizoen van The Walking Dead

Het laatste seizoen van The Walking Dead is inmiddels van start gegaan en Laura geeft tips voor hoe je je hierop kunt voorbereiden. Zo vertelt ze over de comics die je moet lezen en over hoe je in Story Builder alle keuzes in het verhaal kunt analyseren. Kijk hier als je wat overlevingstips kunt gebruiken.

Behaal alle challenges in Fortnite seizoen 5 - Week 10

Ben je nog steeds iedere week in de weer met Fortnite-challenges? Dan heeft Michel deze week weer tips voor je om ze allemaal te behalen. Check ze hier allemaal.

Geweldige PlayStation 4-games voor nog geen tientje

Regelmatig doet Sony razend goede PlayStation 4-games in de aanbieding en deze week geven we je een aantal gratis tips. In dit artikel vind je parels die nog geen tien euro kosten, zoals Doom, Inside en Dragon Age Inquisition.

Video's

De Aanradar

Wouter kwam deze week weer even langs om een entertainment-tip te geven in De Aanradar. Hij heeft het al dagen over de serie Atlanta, dus wellicht is het de moeite waard om zijn betoog aan te horen. Dennis nam ditmaal zelfs een aantal nostalgische figuurtjes mee om te vertellen over de He-Man-documentaire op Netflix. Heb jij nog een tip? Laat het ons weten!

Commentaar

Nadat Martin is uitgeklapt bespreekt hij samen met Dennis de afgelopen week, met onder andere het succes van Fortnite voor Android en Henry Cavill die stopt als Superman. Hoe moet het verder met het DCU? Dat en meer in een verse Commentaar!

Nieuws

Nintendo Direct

Afgelopen donderdagnacht verraste Nintendo ons met verschillende grote Switch-games. Zo werd Luigi's Mansion 3 aangekondigd voor 2019 (hij leeft dus nog) en verschijnt volgend jaar ook Animal Crossing voor de Nintendo Switch. De nieuwe Yoshi-game, Yoshi's Crafted World komt volgend voorjaar naar de console en in januari verschijnt de New Super Mario Bros. U Deluxe.

Verder komt Pokémon-ontwikkelaar Game Freak met de rpg Town en brengt Square Enix een hele hoop Final Fantasy-titels naar de console. Tot slot worden er dit najaar draadloze NES-controllers uitgebracht waarmee je NES-games kunt spelen met de onlinedienst voor de Switch.

Kijk hier de hele Direct terug.

Rocksteady maakt plannen voor 'AAA'-game

Rocksteady Studios, ontwikkelaar van drie 'Batman: Arkham'-spellen, heeft op haar website een nieuwe vacaturelijst geplaatst. Deze lijst suggereert dat Rocksteady Studios gaat werken aan aan nieuw groot 'AAA'-spel, zoals de eerdere Batman: Arkham-spellen. Een officiële aankondiging voor een titel is nog niet bekend gemaakt door Rocksteady Studios. Lees hier verder.

Fifa 19-demo nu te downloaden

De Fifa 19 demo is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Fifa 19 komt op 28 september 2018 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Lees hier verder.

Dit zijn de beste Fifa 19-spelers

De beste spelers van Fifa 19 zijn bekend. Maar de grootste vraag blijft, staat Lionel Messi of Cristiano Ronaldo op nummer één? Lees het hier.

Fifa 19

Niet alle Switch-games krijgen cloud saves om cheaten te voorkomen

Niet alle Switch-games krijgen de mogelijkheid om cloud saves te gebruiken. Dit om te voorkomen dat spelers cheaten. Lees hier verder.

Assassin's Creed Odyssey shotelt diverse keuzes voor

Assassin's Creed Odyssey is van een nieuwe trailer voorzien door Ubisoft. Bekijk de trailer hier.

Gelekte Avengers 4-art lijkt officieel

We kunnen maar niet wachten tot de volgende Marvel Avengers 4-film, maar gelukkig krijgen we zo af en toe een mooie teaser om weer uit te kijken naar het vervolg op Infinity War. Eerder dit jaar kwam art uit van de film en het leek alsof dit nep was, maar het is nu officieel dat de art echt is. Lees hier verder.

New Game Plus-modus voor Spider-Man

Insomniac Games heeft in een reactie op Twitter bevestigd dat er een New Game Plus-modus komt voor de nieuwe Spider-Man-game. Dit komt als een verrassing voor spelers aangezien het spel pas vijf dagen geleden is uitgekomen. Lees hier verder.

Dat was het voor deze week. Hebben we zelf nog iets gemist? Heb je ook gegild bij de aankondiging van Animal Crossing? Laat het achter in de reacties!

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren