1. Dit heb je gemist op InsideGamer - PS5 en RuneFest

Dit heb je gemist op InsideGamer - PS5 en RuneFest

Week 41

We zitten midden in de najaarsdrukte en deze week draait met name om de release van Call of Duty: Black Ops 4. Daarnaast werd bekend dat we onze PSN-namen binnenkort kunnen veranderen, kondigde Sony de PS5 aan en onthulde Microsoft hun cloud gaming-dienst. Dit heb je gemist op InsideGamer!

Artikelen

Hardware Hitjes

Deze week bespreekt Roel in de Hardware Hitjes over de nieuwe laptops van MSI en Dell Alienware. Tevens bespreken we een dure Cooler Master-behuizing en terwijl Intel ons het leven zuur maakt met onduidelijke productnamen, maakt de Wi-Fi Alliance het ons binnenkort juist een stukje makkelijker. Bekijk hier al het nieuws.

Red Dead Redemption Q&A

Deze week beantwoordde Dennis een laatste keer al jullie vragen over Red Dead Redemption 2. Ben je bang dat de game een paardrijsimulator gaat worden, of heb je vragen over de wapens? Check hier dan de Q&A.

De Bioscoopstoel #89

Deze week is er weer een hoop nieuws te vinden in de Bioscoopstoel. Zo draait Bad Times at the El Royale in de bioscopen en verscheen de trailer van The Rocketman en Spider-Man: Into the Spider-Verse. Lees de Bioscoopstoel van deze week voor het hele overzicht!

De PlayStation 5 - Alle geruchten op een rij

Gezien de aankondiging van de PS5 door Sony hebben we ons geruchtenartikel bijgewerkt. Hierin vind je de laatste geruchten en realistische schattingen met betrekking tot de releasedatum, hardware en games van de PS5.

Road to Red Dead Deel 1: De geschiedenis van Red Dead

In onze Road to Red Dead-serie duiken we dieper in de Red Dead-games in aanloop naar Rockstars volgende Westerngame. In deel 1 bespreekt Jacco de geschiedenis van de serie vanaf de arcadegame Gun Smoke tot aan Red Dead Redemption 2.

Alles over Call of Duty: Black Ops 4

Helaas hebben we nog geen review van Call of Duty: Black Ops 4, maar daarvoor in de plaats hebben we een overzicht met de belangrijkste nieuwe features van de game. Hoewel het hoofdgerecht bestaat uit Blackout, bevat Black Ops 4 ook een zeer uitgebreide multiplayer- en Zombies-modus. Lees er hier alles over, dan werken wij ondertussen door aan de uitgebreide recensie.

black ops 4

Video's

De Aanradar

Deze week hebben we zowaar twee games voor je! Martin heeft een heel eng spelletje voor je, terwijl Dennis een game heeft die je vervolgens even kunt spelen om iets minder bang te worden. Check het hieronder in de nieuwe Aanradar!

Forza Horizon 4 Let's Play

Lucas en Jacco hebben allebei geen rijbewijs. Toch vonden ze het een goed idee om Forza Horizon 4 in te duiken, waarin ze ook nog eens aan de verkeerde kant van de weg moeten rijden, want de game speelt zich af in Groot-Britannië. Als dat maar goed gaat...

Commentaar - PlayStation 5 en cloud gaming

Vorig weekend is Dennis naar Engeland afgereisd voor RuneFest, waar hij zich verbaasde over de hoeveelheid fans die nog verkleed als tovenaars om hun liefde voor de game te uiten. Ook bespreekt hij met Jacco Microsofts cloud gaming-dienst, de PS5 en gekke PSN-namen.

Nieuws

Patent Sony beschrijft backwards compatibility

Een nieuw gevonden patent van Sony lijkt een techniek te beschrijven dat duidt op backwards compatibility, mogelijk voor de PlayStation 5. Lees hier verder.

Microsoft kondigt game-streamingdienst Project xCloud aan

Microsoft heeft Project xCloud aangekondigd, een nieuwe streamingdienst die de ervaring van console-games naar andere apparaten moet brengen, waaronder smartphones. Lees hier verder.

PSN-naamsveranderingen officieel

Binnenkort is het mogelijk om je PSN-naam te veranderen. Dit maakt Sony bekend in een post op PlayStation Blog. Lees hier verder.

Actrices Ciri en Yennefer voor The Witcher Netflix-serie bekend

De actrices achter Ciri en Yennifer voor de aankomende The Witcher-serie zijn bekend. Lees hier verder.

yennefer

Gerucht: Microsoft gaat Obisdian kopen

Microsoft zou de rpg-studio Obsidian Entertainment kopen en de deal zou bijna rond zijn, zo melden geruchten. Lees hier verder.

Sinnoh-pokémon naar Pokémon Go

De Pokémon Company heeft aangekondigd dat de vierde generatie pokémon naar Pokémon GO komt. De starter-pokémon, Turtwig, Chimchar en Piplup, uit de Sinnoh-regio worden in een video getoond om te verschijnen in de mobiele game. Met de introductie van de vierde generatie worden bepaalde features en gameplay aangepast in Pokémon GO. Lees hier verder.

CD Projekt Red werkt samen met Digital Scapes voor Cyberpunk 2077

CD Projekt Red heeft aangekondigd dat ze een langetermijnpartnerschap aangaan met Canadese studio Digital Scapes om te werken aan onder andere Cyberpunk 2077. Lees hier verder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren