1. Dit heb je gemist op InsideGamer - Super Smash Bros. Ultimate

Dit heb je gemist op InsideGamer - Super Smash Bros. Ultimate

Week47

Deze week stond met name in het teken van Black Friday en de allerbeste deals op het gebied van gaming. Daarnaast hadden we een uitgebreide preview van Super Smash Bros. Ultimate. Dit heb je gemist op InsideGamer!

Review

Homecoming

Deze week schreef Michel een Amazon prime-review over Homecoming. Deze nieuwe serie van de maker van Mr. Robot maakt ontzettend veel indruk en speelt zelfs met Twin Peaks-achtig surrealisme. Heb je een abonnement op de dienst of twijfel je? Lees dan hier de review!

Homecoming

Artikelen

Super Smash Bros. Ultimate preview

Wes ging op pad om Super Smash Bros. Ultimate te spelen. Hij mocht aan de slag met verschillende singleplayer-modi, waaronder de nieuwe Worlds of Light-modus. Ook deelt hij zijn ervaringen met de Spirits en een aantal nieuwe personages. Lees hier de hele preview.

De beste Black Friday-deals op een rij

Black Friday is inmiddels voorbij, maar veel deals zijn nog steeds geldig. Ben je dus nog op zoek naar een goedkope game of hardware? Check dan onze gigantische lijst.

Esmee in Cosplay - The making of Ciri deel 4: Laarzen

In dit laatste deel van The making of Ciri knutselt onze cosplay-expert de laarzen van het personage in elkaar. Lees hier het artikel en check de videotutorial.

Hardware Hitjes

Deze week reviewde Jacco de OnePlus 6T in de nieuwe Hardware Hitjes. Is de telefoon nog steeds een goeie deal voor het geld? Ook vertelt Roel je over ray tracing in Battlefield 5, de nieuwe reflectietechniek voor high-end videokaarten.

Impopulaire Wii-games die we nog steeds graag spelen

Laura heeft een voorliefde voor Wii-games die eigenlijk helemaal niet goed zijn. In een lekker nostalgisch artikel blikt ze terug op een aantal impopulaire Wii-games die we stiekem nog steeds graag spelen. Check ze hier.

Black Friday

Video's

Commentaar

Deze week gebeurde er bijster weinig in de gamesindustrie, maar dat weerhoudt Dennis en Jacco er niet van om het te hebben over Winnie the Pooh als grote witte vlek in Kingdom Hearts 3 en een scheldende Russische CEO. Tijd voor een nieuwe Commentaar!

Nieuws

Diablo 4 komt mogelijk niet voor 2020, Pokémon Go-achtige Warcraft-game in de maak

Uit onderzoek van Kotaku blijkt dat Diablo 4 mogelijk niet voor 2020 komt en dat er een Pokémon Go-achtige Warcraft-game in ontwikkeling is. De website sprak met elf verschillende Blizzard-medewerkers. Lees hier verder.

Sakurai: 'Volgende Super Smash niet uitgesloten'

In een Interview met Game Informer heeft Super Smash-maker Masahiro Sakurai meer verteld over de ontwikkeling van Super Smash Bros. Ultimate. Hij onthult onder andere hoe nieuwe personages worden gekozen en dat hij een volgende game niet uitsluit. Lees hier verder.

Bekijk tien minuten Super Smash Ultimate World of Light

In een video van GameXplain zijn tien minuten aan gameplay-beelden te zien van Super Smash Bros. Ultimate adventure-modus, World of Light. In deze video zien we hoe Kirby meerdere gevechten aangaat om Fighters en Spirits vrij te spelen. Lees hier verder.

Super Smash Bros Ultimate

Pokémon: Let's Go-games drie miljoen keer verkocht binnen een week

Er zijn in een korte week wereldwijd drie miljoen exemplaren verkocht van Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Eevee! Lees hier verder.

Nintendo onderzoekt scheldende Russische CEO

In een eerder bericht kwam er een video naar buiten waarin Russische Nintendo-fans een dringende oproep doen over de CEO van Nintendo in Rusland. CEO Yasha Haddaji toonde onbekwaam en agressief gedrag tijdens een livestream waarin hij meerdere werknemers uitschold en bedreigde met ontslag. Nu heeft Nintendo officieel een onderzoek gestart naar het wangedrag van Haddaji. Lees hier verder.

Gerucht: Xbox One zonder disk drive in de maak

Microsoft werkt mogelijk aan een Xbox One zonder diskdrive, waar dus alleen digitale versies van games op gespeeld kunnen worden. De console zou volgend jaar uitkomen. Lees hier verder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren