1. Dit heb je gemist op InsideGamer: Mario Kart Hot Wheels en een dikke tv

Dit heb je gemist op InsideGamer: Mario Kart Hot Wheels en een dikke tv

week 29

Een nieuwe week, een nieuw overzicht van de het belangrijkste nieuws, de interessantste artikelen en de reviews van de week! Deze week werkten we de lijst met beste Switch- en Xbox One-games bij, testten we Crash Bandicoot op de Nintendo Switch en bespraken we series waar eens een einde aan moet komen. Ook was er weer een aantal interessante nieuwtjes, zoals de bèta-aankondigingen voor Battlefield V en Black Ops 4, een nieuwe update voor Mario Kart 8: Deluxe en God of War-ontwikkelaar Santa Monica Studio die op zoek gaat naar nieuw talent.

Reviews

Little Witch Academia: Chamber in Time

Laura kan deze nieuwe Little Witch Academia-game als fan van de anime zeker waarderen, ware het niet dat de game ontzettend repetitief is. Het verhaal is sfeervol en overtuigend gebracht, maar het feit dat je dagelijks een en dezelfde omgeving doorloopt maakt de game bijna hersendodend. Haar conclusie luidt dan ook: "Groundhog Day is een vette film omdat Murrays personage zelf kan weten wat hij doet met zijn dag. Dat kan in Little Witch Academia nagenoeg niet zonder elke dag dezelfde paden te bewandelen. Dat de quests waar je naartoe navigeert niet veel inhoud hebben en plezierig zijn om te doen, maakt dat lange lopen er bovendien niet beter op."

Captain Toad: Treasure Tracker

Daarnaast speelde Laura de Switch-versie van Captain Toad: Treasure Tracker. Er is weinig veranderd aan de game, maar gelukkig heeft de paddenstoelman de tand des tijds uitstekend doorstaan: "Captain Toad: Treasure Tracker is op Switch net even mooier en beter speelbaar door de aanpassing in de camerastandpunten. Het is jammer dat we de levels die ooit in Super Mario 3D World zaten kwijt zijn, maar daar krijgen we wel een aantal gave Super Mario Odyssey-exemplaren voor terug."

Captain Toad

Artikelen

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy: mosterd na de maaltijd?

Vorig jaar recenseerden we Crash Bandicoot voor de PlayStation 4 en nu de game ook verkrijgbaar is op andere platformen keken we hoe de game zich staande houdt op de Nintendo Switch. Wes testte deze versie en het blijkt dat Crash stiekem het beste uit de verf komt als handheldgame. De levels zijn uitdagend, maar kort, en de variatie houdt je lang zoet. Lees hier het volledige artikel.

De beste tien games voor Nintendo Switch

Van onze lijsten met beste games per platform is die van de Switch het meest aan verandering onderhevig. Sinds onze laatste update zijn er aanzienlijk veel topgames verschenen, die we hebben verwerkt in deze nieuwe lijst. Ben je het ermee eens?

De beste tien games voor Xbox One

De Xbox One heeft nog steeds een tekort aan exclusieve games, maar wij zijn van mening dat we tien uitstekende games hebben uitgezocht. Onder andere Monster Hunter: World en Far Cry 5 zijn toegevoegd, evenals een moderne klassieker. Bekijk ze hier allemaal!

Hardware Hitjes: Nieuw Apple Macbook pro

Roel zette op een rij wat we op het gebied van hardware de afgelopen weken hebben gemist. Zo worden de nieuwe Apple Macbook Pro-laptops besproken, brengt Gigabyte geheugen uit met rgb-verlichting en lanceert Cooler Master een hippe muis.

Mario Tennis Aces

Perfecte Nintendo Switch-vakantiegames voor het hele gezin

Het is bloedheet en wellicht nog warmer op je vakantiebestemming, dus is het maar goed dat Laura de beste vakantiegames voor aan het zwembad op een rij heeft gezet. Niet alleen om zelf helemaal in op te gaan, maar ook games die je gezellig met familie of vrienden kunt spelen.

Behaal alle challenges van Fortnite Seizoen 5 - Week 2

Elke week geeft Michel ons tips over hoe je de Fortnite-uitdagingen van de week kunt halen. Deze week waren ze zelfs extra pittig, waardoor hij het artikel gedurende de week heeft bijgewerkt. Het resultaat? Check het hier.

Series waar eens een einde aan moet komen

Tot slot schreef Laura nog een artikel waar de meningen duidelijk over verdeeld zijn. Ze somt namelijk een aantal series op waar de makers naar haar mening eens een einde aan moeten breien. Welke series ben je zat en welke kun je tot in het einde der tijden blijven kijken?

Video's

De Aanradar

Iedere week geven we jullie gratis en voor niets tips over films, series, games en boeken waar we zelf mee bezig zijn. Deze week raadt Dennis de nieuwe show Jim Jefferies aan, die bekend staat om zijn grove grappen. Martin heeft een hele bijzondere interactieve film gespeeld, namelijk Late Shift.

De Harde Waarheid

Floris kwam langs om met Dennis de monster-tv van Philips te bespreken. De 65-inch OLED973 is flink aan de prijs, maar onderscheidt zich op het gebied van software door een hoop beeldbewerkingen op content los te laten. Ook is de 4K-televisie prima geschikt om op te gamen en laat de soundbar iets te wensen over.

Commentaar

Deze week schoof Lucas aan om te praten over de Uncharted-film, Oververhitte Switch-consoles en het bizarre verbod op 47 in Saoedi-Arabië.

Nieuws

Battlefield V bèta gaat begin september van start

De open bèta van Battlefield V begint in september dat wordt in een officieel bericht op de website vermeld. Momenteel krijgt men een 404 error wanneer er naar de link wordt genavigeerd en de gehele pagina blijkt offline te zijn gehaald Deze is via een omweg echter nog te bereiken. Lees hier verder.

Black Ops 4-multiplayermodus en Blackout krijgen bèta's

Er komen verschillende bèta's voor Call of Duty: Black Ops 4, aldus Activision. Lees hier verder.

Nathan Fillion speelt Nathan Drake in nieuwe fanfilm

Er is een korte fanfilm van 15 minuten op Youtube gezet waarin Natha Fillion de hoofdrol speelt als Nathan Drake. Fillion hintte Fillion al naar een aankondiging omtrent Uncharted en nu blijkt dat hij inderdaad de rol van Nathan Drake vertolkt in de film. Lees hier verder.

Gods en Glory voor Hollow Knight komende maand beschikbaar

De laatste content update voor Hollow Knight komt op 23 augustus uit in de vorm van Gods & Glory. Lees hier verder.

Nintendo Switch bezwijkt door oververhitting

Nintendo Life heeft een probleem op de Nintendo Switch waargenomen. Er ontstaan namelijk barsten dichtbij de ventilatiepoorten van de Switch. De Nintendo-fansite heeft op Twitter gevraagd of meer gebruikers hetzelfde probleem hebben. Nintendo heeft inmiddels gereageerd maar stelt dat het aantal incidenten klein is. Lees hier verder.

Hot Wheels-wagentjes gebaseerd op Mario Kart aangekondigd

In de zomer van 2019 brengt Hot Wheels wagentjes uit die zijn gebaseerd op de Mario Kart-franchise. Lees hier verder.

Hot Wheels

Microsoft wilde geen vervolgen op Quantum Break of Alan wake

In een interview met de CEO Tero Virtala van het Finse gamebedrijf Remedy vertelt hij dat Microsoft geen vervolgen wilde voor Quantum Break of Alan Wake. Lees hier verder.

God of War-studio op zoek naar nieuw talent

Santa Monica Studios heeft een vacature online geplaatst voor een Senior Character Concept Artist. De beschrijving hint dat er wordt gezocht naar creatief talent voor een mogelijke nieuwe God of War-game. Lees hier verder.

Nieuwe beelden van Spider-Man en exclusieve PS4

Er is niet alleen een nieuwe verhalende trailer van Spider-Man op PlayStation 4 getoond, Insomniac Games en Marvel Games hebben ook een nieuw PlayStation 4-model uit de doeken gedaan. Bekijk hier de beelden.

Saoedi-Arabië verbiedt 47 games

De audio-visuele commissie van Saoedi-Arabië heeft naar aanleiding van twee zelfmoord acties 47 games verboden, waaronder GTA V, Assassin's Creed II en The Witcher 3. Lees hier verder.

GTA Online After Hours Update te downloaden op 24 juli

De GTA Online update genaamd Afterhours verschijnt 24 juli. In deze update run je een nacht een club runnen en zijn wereldberoemde artiesten te boeken. Lees hier verder.

Dragon Ball Super: Broly-trailer teaset grootste gevechten

Ter ere van de Dragon Ball-panel tijdens Comic-Con in San Diego is er een trailer vrijgegeven van de film Dragon Ball Super: Broly. Bekijk de trailer hier.

Dat was het voor deze week. Wat was het boeiende nieuws en hebben we nog iets totaal gemist? Laat het ons weten en vergeet niet van de zon te genieten!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren