1. Dit heb je gemist op InsideGamer

Dit heb je gemist op InsideGamer

Week 40

Deze week gingen we los met de grote reviews. Zo hadden we ons oordeel over Super Mario Party, Assassin's Creed Odyssey en Life is Strange 2. Ook hadden we groot nieuws over een mogelijke nieuwe Switch en natuurlijk de Q&A over Red Dead Redemption 2. Dit heb je gemist op InsideGamer!

Reviews

Super Mario Party

Lucas nodigde al z'n vrienden uit om Super Mario Party te spelen en kwam tot de conclusie dat de game teruggaat naar de essentie van de serie. Hier en daar missen veteranen wellicht wat diepgang, maar de frisse modi en uitstekende minigames zorgen voor urenlange fun. Lees hier de volledige review.

Life is Strange 2 Episode 1

Laura speelde deze week de eerste episode van Life is Strange 2. Hoewel het vervolg op de prachtige Dontnod-game op basis van één aflevering lastig is in te schatten, maakt Life is Strange 2 nu al indruk. Bovenal bevat het verhaal van Sean en zijn broertje Daniel de sfeer die de serie kenmerkt, waardoor we niet kunnen wachten op de rest. Lees hier de review.

Assassin's Creed Odyssey

Lars was wat huiverig om het feit dat Ubisoft terugkeert naar een jaarlijkse Fifa-release, maar er valt weinig af te dingen op Assassin's Creed Odyssey. De goed gevulde, gigantische wereld is één ding, maar de manier waarop je invloed hebt op wat er in het Oude Griekenland overtrof zijn verwachtingen. Odyssey is een uitstekende rpg, die je eigenlijk niet mag missen. Lees er hier alles over.

Artikelen

Red Dead Redemption 2 Q&A

Het belangrijkste (en langste) artikel van deze week kwam van Dennis, want die mocht namelijk zes uur lang Red Dead Redemption 2 spelen. Voorafgaand hebben we jullie gevraagd vragen in te sturen en gedurende de week heeft hij het artikel bijgewerkt. Wil je dus alle details weten over de game, check dan de Q&A.

De gamereleases van oktober 2018

Oktober is een waanzinnig drukke maand, met releases als Assassin's Creed Odyssey, Forza Horizon 4, Super Mario Odyssey en natuurlijk Red Dead Redemption 2. Welke ga jij halen? Check alle titels hier.

De Bioscoopstoel #88

Deze week draait Venom in de bioscoop, die Spider-Man-film zonder Spider-Man. Inmiddels weten we dat de film niet al te best is, maar gelukkig hebben we wel de release van A Star is Born en de trailers van Creed 2 en X-Men: Dark Phoenix. Lees al het filmnieuws in de Bioscoopstoel van deze week!

E-sports-update

Deze maand draait het volledig om League of Legends in de e-sports-wereld. Het WK vindt namelijk plaats in Zuid-Korea, waar de play-ins al zijn begonnen. Wil je meer weten over de pouls en het andere e-sports-nieuws? Lees dan Danny's E-sports-update van deze week.

Wat moet ik kijken op Netflix? - Oktober 2018

Netflix staat deze maand bijna volledig in het teken van Halloween. Zo hebben we Malevolent, Apostle, Castlevania seizoen 2 en Daredevil seizoen 3. Gelukkig is er ook iets luchtiger vermaak te vinden in de vorm van Big Mouth seizoen 2. Bekijk hier alle releases.

Castlevania, Netflix

Kom bij de InsideGamer Discord!

Een tijdje geleden heeft onze Thijs een Discord-server aangemaakt, maar destijds hebben we daar weinig mee gedaan. Omdat we het een ontzettend fijn programma vinden, hebben we de server nieuw leven in geblazen. Kom dus gezellig bij de InsideGamer Discord!

De Membercontent van de Maand keert terug

Velen van ons hebben goede herinneringen aan de Membercontent van de Maand-verkiezing. Lekker zelf artikelen pennen of video's plaatsen, om vervolgens feedback te krijgen van anderen. Nu dit gedeelte van de website weer naar behoren werkt, is het tijd om de verkiezing nieuw leven in te blazen.

Discord

Video's

De Aanradar

Deze week krijg je weer extra gratis aanraders en deze week claimt Lucas dat het nieuw seizoen van Serial echt de moeite waard is. De moordmysteriepodcast gooit het ditmaal over een andere boeg, door elke aflevering een lof verhaal te vertellen. Daarnaast vindt Gameforce volgend weekend plaats in België en volgens Martin is het de moeite waard om even langs te gaan.

De Harde Waarheid

De nieuwe Optix-serie gaming-monitoren van MSI zijn erg fijne, curved beeldschermen waarmee je met maar 1ms vertraging en 144hz refresh rate razendsnel kunt gamen. Martin en Dennis hebben 'm in twee formaten getest en vertellen je er alles over in deze nieuwe aflevering van de Harde Waarheid.

Commentaar

Dennis en Jacco bespreken in Commentaar weer het belangrijkste nieuws, waaronder het gerucht dat er een nieuw model van de Switch komt. Omdat het item zoals altijd een ongeregeld zooitje is, krijgen jullie zelfs een kijkje in de Reshift Cinematic Universe.

Nieuws

Minecraft Dungeons aangekondigd

Op Minecon 2018 is afgelopen weekend een nieuwe Minecraft-game genaamd Minecraft: Dungeons aangekondigd. Lees hier verder.

Dit jaar geen PlayStation Experience

Er zal dit jaar geen PlayStation Experience worden georganiseerd. Lees hier verder.

Rockstar komt met nieuwe Red Dead Redemption 2-gameplaytrailer

In deze nieuwe trailer van Red Dead Redemption 2, zien we waar Arthur en de Van Der Linde-gang allemaal in betrokken kunnen raken. Trein overvallen, gang rivalen en outlaws. Dankzij wilde dieren is het leven in het Wilde Westen veel gevaarlijker geworden. Het gaat om de tweede gameplayvideo nadat de eerste video in augustus al verscheen. Bekijk de trailer hier.

Gerucht: zijn dit nieuwe beelden van een Harry Potter-game?

Zou er een nieuwe Harry Potter-game in de maak zijn? Onderstaande gelekte beelden lijken er wel op te wijzen. Lees hier verder.

Harry Potter

Google komt met nieuwe gamestreamingdienst

Google toonde gisteren Project Stream, een gamestreamingdienst voor Google Chrome. Lees hier verder.

Cyberpunk 2077 verschijnt in 2019 volgens Turkse uitgever

Volgens de Turkse uitgever Bilkom verschijnt Cyberpunk 2077 in 2019. Dit meldde Bilkom recent in een tweet die inmiddels is verwijderd. Lees hier verder.

Halloween-skins voor Fortnite gelekt

Fortnite seizoen 6 heeft de duistere kant opgezocht met het thema, genaamd 'Darkness Rise'. Met Halloween op komst zijn de eerste Halloween-skins al gelekt op Twitter. Een verder Halloween-evenement met challenges is voor Fortnite nog niet bekendgemaakt. Lees hier verder.

WSJ: 'Nieuw Switch-model komt in 2019.'

Er zou volgend jaar wel eens een nieuwe versie van de Switch uit kunnen komen. Dat claimt The Wall Street Journal. Lees hier verder.

Gratis PlayStation Plus-games voor november onthuld

Sony heeft aangekondigd welke gratis games in november te krijgen zijn voor PlayStation Plus-abonnees. Bulletstorm: Full Clip Edition en Yakuza Kiwami worden hierbij als eerste getoond op de website. Lees hier verder.

'Naam veranderen op PSN binnenkort eindelijk mogelijk'

Diverse ontwikkelaars zeggen hun games klaar te maken voor de mogelijkheid voor PSN-leden om hun gebruikersnaam aan te passen. Lees hier verder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren