1. Dit heb je gemist op InsideGamer - Netflix en Red Dead Online

Dit heb je gemist op InsideGamer - Netflix en Red Dead Online

Week 45

Als we eerlijk zijn viel het qua nieuws deze week een beetje tegen op InsideGamer. Wel hadden we een aantal leuke artikelen, waaronder het Netflix-overzicht van november, Google in de gamesindustrie en onze verwachtingen van Red Dead Online. Dit heb je gemist op InsideGamer!

Artikelen

Wat moet ik kijken op Netflix? - November 2018

Het is oktober, en dat betekent dat er weer een nieuwe lading films en series op Netflix verschijnt. Deze maand staat onder andere in het teken van House of Card en Narcos: Mexico. Wat ga jij kijken? Lees het overzicht hier.

Hardware Hitjes

In een nieuwe Hardware Hitjes bespreekt Roel de de ultra-wide ondersteuning van Fallout 76, het opvallend hoge aantal uitvallende RTX 2080 Ti-videokaarten en de bizarre behuizing van Antec. Lees hier het belangrijkste hardware-nieuws.

De Bioscoopstoel #93

Michel houdt je elke week op de hoogte van het laatste film- en serienieuws. Deze week is er was er nieuws over de Call of Duty-film, het derde seizoen voor Castlevania en het nieuwe project van producent J.J. Abrahams. Check hier het overzicht!

E-sports-update

Afgelopen weekend was er een fantastische finale van het wereldkampioenschap League of Legends. Een korte nabeschouwing van die finale lees je Danny's laatste e-sport-update. Verder is er nog Nederlands succes in de wereld van Fortnite en kent Tetris een nieuwe wereldkampioen.

Esmee in cosplay: The Making of Ciri

Na The Witcher 3: Wild Hunt voor het eerst te hebben uitgespeeld en helemaal verliefd te zijn geworden op Ciri, is Esmee druk bezig met het maken van een kostuum van het personage. In het tweede deel van haar reeks zie je hoe ze het shirt maakt.

Google in de gamesindustrie

We zijn gewend om over 'de grote drie' de praten, maar binnenkort komt er een grote nieuwe speler bij. Google maakt namelijk grote plannen om in de gamesindustrie te stappen. Laura legt uit waarom we binnenkort misschien gamen op Google's streamingdienst.

Alles over Red Dead Redemption 2 op InsideGamer

Sinds de release van Red Dead Redemption 2 hebben we een hoop artikelen geschreven om alles uit de game te kunnen halen. Lees in deze verzameling alle artikelen rondom de game.

Wat we weten en willen van Red Dead Online

Red Dead Online verschijnt aan het einde van de maand en Michel zette op een rij wat we nou eigenlijk weten van de modus. Ook speculeert hij op basis van de laatste geruchten wat we kunnen verwachten van de game.

Red Dead Redemption 2

Video's

De Aanradar

Vandaag in de Aanradar neemt Martin een levensgevaarlijke robot mee en heeft Dennis thuis naar levensgevaarlijke situaties zitten kijken in het nieuwste seizoen van Daredevil.

Commentaar

Deze week in Commentaar hebben Dennis en Jacco het over de Diablo-controverse, Red Dead Online en Super Smash Bros. Ultimate-personages.

Nieuws

Fortnite werd onlangs gespeeld door 8,3 miljoen gelijktijdige spelers

Fortnite wordt wereldwijd op elk willekeurig moment door zo'n 8,3 miljoen gamers gespeeld. Lees hier verder.

Red Dead Redemption 2 is 17 miljoen keer verscheept

Wereldwijd zijn er 17 miljoen exemplaren van het pas verschenen Red Dead Redemption 2 verscheept. Lees hier verder.

Producent van Final Fantasy 15 vertrokken bij Square Enix

Final Fantasy 15-regisseur Hajima Tabata is vertrokken bij Square Enix. Als resultaat is ook bepaalde dlc voor de game geannuleerd. Lees hier verder.

Breaking Bad-film mogelijk in de maak

Er wordt mogelijk gewerkt aan een film gebaseerd op de populaire serie Breaking Bad. Lees hier verder.

Breaking Bad

Gerucht: Red Dead Online-details gelekt

Red Dead Online moet deze maand live gaan, maar er is nog geen concrete datum bekend voor de online multiplayer-versie van Red Dead Redemption 2. Wel zijn er geruchten over mogelijk gelekte details die Red Dead Online kan bevatten. Lees hier verder.

'Diablo 4 had op Blizzcon aangekondigd moeten worden'

In een eerder bericht van Kotaku werd geclaimd dat Blizzard van plan Diablo 4 was om op BlizzCon Diablo 4 aan te kondigen, maar dit ging op het laatste moment niet door. Dit blijkt nu nooit het geval te zijn geweest. Blizzard bevestigt dit nieuws. Lees hier verder.

Nintendo verwijdert Super Smash Bros.-ontwerp aan wegens racisme

Nintendo heeft duidelijk gemaakt dat ze een een ontwerp in Super Smash Bros. Ultimate gaan aanpassen vanwege racistische uitingen. Het gaat over een design van Mr. Game & Watch die bij een bepaalde aanval wordt neergezet als een indiaan. Lees hier verder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren