1. Dit heb je gemist op InsideGamer - Game Awards-lekken en Red Dead Online

Dit heb je gemist op InsideGamer - Game Awards-lekken en Red Dead Online

Het was een drukke week, met veel nieuws in aanloop naar The Game Awards. Ook hadden we de langverwachte review van Fallout 76 van Sam, beoordeelde Wes Darksiders 3 en zetten we de games van december op een rijtje. Dit heb je gemist op InsideGamer!

Reviews

Fallout 76

Sam omschrijft Fallout 76 als een 'faillout op alle fronten'. De game voelt een beetje als een compromis tussen een daadwerkelijke Fallout-game en een online survivalgame, en slaagt daarom in geen van beide. Lees hier de uitgebreide recensie.

Darksiders 3

Darksiders 3 is een game met meerdere gezichten. De eindbaasgevechten en Hollow-krachten houden de game interessant, maar het het level ontwerp en technische mankementen zitten soms behoorlijk in de weg. Lees hier de hele review van Wes.

Darksiders 3

Artikelen

De Bioscoopstoel #96

De Bioscoopstoel staat deze week weer vol met blockbusters, zoals de nieuwe trailer van Aquaman, Once Apon a Deadpool en The Lego Movie 2. Check hier al het film- en serienieuws van deze week!

Esmee in Cosplay: Heroes Dutch Comic Con gaat terug naar de oorsprong

Esmee was net als wij vorige week op Heroes Dutch Comic Con en schreef een mooi verslag over de beurs. Check ook de video die ze maakte met alle vette cosplayers die er rondliepen in dit artikel.

De tofste mobiele games voor iOS en Android - November 2018

Wie stelt dat je niet een puik spelletje kan spelen op iOS- of Android-apparaten, heeft vast onderstaande mobiele games nog niet goed bekeken. Bert heeft vijf recente games voor je op een rijtje gezet die de moeite waard zijn.

Voorspellingen voor Fortnite seizoen 7

Nog even wachten en dan begint alweer het zevende seizoen van Fortnite: Battle Royale. Spelers bekend met het spel kennen de procedure inmiddels: elk seizoen komt Epic Games met wat (kleine) aanpassingen aan de map. Bob doet op basis van verschillend hints voorspellingen voor het zevende seizoen van de game.

Fortnite

Video's

De Aanradar

Lucas en Martin helpen je met navigeren door de berg aan content die je overal om je heen kan vinden, want je hebt nooit tijd genoeg om alles te consumeren. Dus hier, twee tips, die je niet mag missen, zodat je een beetje mee kan praten met alles en iedereen. Want heb je Sacrifice van Derren Brown al gezien? Nee? Martin vertelt waarom je dat moet gaan kijken. The Angeld of Vine-podcast al geluisterd? Vast niet! Lucas vertelt je waarom je dat wel moet gaan doen.

Commentaar

De sneltrein komt eindelijk tot stilstand, na Black Friday en Dutch Comic Con hadden we deze week nog het Fortnite-evenement. In Commentaar zie je hoe dat is verlopen, plus het nieuws dat Super Smash Bros. is gelekt, de games die we op de Game Awards gaan zien en de deceptie die Fallout 76 heet.

Nieuws

Verwacht meer dan tien nieuwe games op de Game Awards

Het is de bedoeling dat er meer dan tien nieuwe games aangekondigd worden tijdens The Game Awards. Lees hier verder.

Spelers verliezen mogelijk progressie in Red Dead Online-bèta

Rockstar heeft spelers gewaarschuwd over de kans dat de gemaakte progressie in de Red Dead Online-bèta niet overgezet gaat worden naar de uiteindelijke versie. Aan het eind van de week is de Red Dead Online-bèta voor iedereen speelbaar. Lees hier verder.

Obsidian Entertainment toont nieuwe game op de Game Awards

Op The Game Awards gaat Obsidian Entertainment, bekend van Fallout: New Vegas en Project Eternity, een nieuwe game tonen. Lees hier verder.

Anthem krijgt op 8 en 9 december gesloten alpha

Vanaf 8 december kan een selectie spelers aan de slag met de alfa van Anthem. Vanaf 8 december kan een selectie spelers aan de slag met de alfa van Anthem. Lees hier verder.

Life is Strange 2 episode 2 komt in Januari 2019 uit

Life is Strange 2 - Episode 2: Rules moet ergens in januari 2019 uitkomen. Lees hier verder.

Netflix annuleert Daredevil op Netflix

Netflix heeft na drie seizoenen de serie Daredevil geannuleerd. Lees hier verder.

Daredevil

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • RDO is awesome.

    Hier nog 2 filmpjes van mij

    https://youtu.be/5weSxeTRt88

    https://youtu.be/_PueYwJMrH0

    In beide filmpjes leg ik het lood maar als ik het zelf mag zeggen is het wel hilarisch.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren