1. Dit heb je gemist op InsideGamer: Gamescom 2018

Dit heb je gemist op InsideGamer: Gamescom 2018

Week 34

Deze week was het een drukte van jewelste, want Gamescom 2018 vond uiteraard plaats. Wellicht ben je net als wij even afgereisd naar Keulen om in de zweetlucht de nieuwste games te checken, maar ander hebben we een flink overzicht met de belangrijkste aankondigingen en ander nieuws. Los daarvan recenseerden we Guacamelee 2 en onderzochten we de vele identiteiten van Lara Croft. Dit is wat je hebt gemist op InsideGamer!

Reviews

F1 2018

F1 2018 is een prima racegame, maar de veranderingen dit jaar zijn minimaal. Het is fijn dat de serie nog steeds toegankelijk doch realistisch genoeg is voor de F1-liefhebber, maar het wordt tijd dat belangrijke pijnpunten worden verholpen. Lees hier de uitgebreide recensie van Lars.

Guacamelee 2

Bastiaan Vroegop recenseerde deze week Guacamelee 2, het vervolg op de fantastische platformer van een aantal jaar geleden. Mocht je die game kennen, dan is de game alles wat je ervan wilt. Het enige wat erop aan te merken is dat het nét geen echte Metroidvania is, en dat is een klein beetje jammer. Lees hier alles over de game.

Artikelen

De grootste trailers en het belangrijkste nieuws van Gamescom 2018

Deze week vindt Gamescom 2018 plaats en woensdag hebben we alvast de belangrijkste aankondigingen op een rij gezet. Zo verschenen er trailers voor The Division 2, Devil May Cry 5 en Fallout 76, en bracht CD Projekt Red meer artwork van Cyberpunk 2077 uit. Lees hier het uitgebreide overzicht. Het overige nieuws is zoals gebruikelijk hieronder te vinden!

De bioscoopstoel #82

Maandag verscheen zoals gewoonlijk weer een nieuwe Bioscoopstoel, met onder andere geruchten over de nieuwe James Bond, een nieuwe Slenderman-trailer en het nieuws dat James Gunn toch echt niet terugkeert naar Guardian of the Galaxy 3. Bekijk en lees hier al het filmnieuws van deze week.

Dit valt er te verwachten in de Career Mode van Fifa 19

Fifa-expert Bob zette deze week op een rij wat de Career-modus van Fifa 19 exact inhoudt. Wil je weten hoe transfers, promotie en Europese toernooien verlopen, lees dan het volledige artikel hier.

De vele identiteiten van Lara Croft

We kennen Lara Croft als een onbevreesde avonturier, maar er schuilt een rijk verhaal achter de Britse archeologe. Jacco dook in de drie tijdlijnen van Lara Croft en zocht uit wat we nu precies weten van het personage en wat haar drijft om duistere tombes te doorkruisen. Lees het allemaal hier.

De E-sports-update

Deze week schreef Danny van Gend een bomvolle E-sports-update over onder andere het toernooi met de grootste prijzenpot ooit. Ook was er een rol in de League of Legends community en werd het Call of Duty World Championship beslist.

Evil Geniusses

Video's

De Aanradar

Deze week moest Lucas een muntje opgooien om te beslissen wat zijn aanradar wordt, en het lot heeft beslist dat je itch.io eens moet bezoeken. Martin heeft een tip die wellicht al over de datum is, namelijk niet naar Gamescom gaan in het weekend, want dan is het belachelijk druk.

Commentaar

Tegen de verwachtingen in staat Commentaar niet geheel in het teken van Gamescom, want het boeiendste nieuws viel eigenlijk buiten de beurs. Zo is er gelekt dat Amerikanen binnenkort maandelijks kunnen betalen voor een Xbox One en bijbehorende diensten, en komt er in 2019 geen nieuwe Assassin's Creed-game,

Nieuws

Sekiro: Shadows Die Twice verschijnt volgend jaar in maart

Activision en FromSoftware hebben aangekondigd dat Sekiro: Shadows Die Twice op 22 maart 2019 uitkomt. Lees hier verder.

Dark Souls Trilogie komt niet naar Europa

Dark Souls Trilogy komt niet in Europa uit, zo laat uitgever Bandai Namco weten. Lees hier verder.

Geen nieuwe Assassin's Creed-game in 2019

Ubisoft komt niet met een nieuwe Assassin's Creed-game in 2019 en verbreekt daarmee het jaarlijkse lanceringsschema van de franchise. Dit wordt op Gamescom bekendgemaakt door de CEO van Ubisoft, Yves Guillemot. Lees hier verder.

Gameplayvideo's tonen Devil May Cry 5 in 4K en 60fps

Capcom heeft nieuwe gameplay uitgebracht voor Devil May Cry 5. De video's laten beelden van de nieuwe game zien in 4K en 60fps. Lees hier verder.

Indiegames voor Nintendo Switch in de schijnwerpers

Meerdere indiegames zijn aangekondigd voor de Switch door Nintendo. Het Japanse bedrijf bracht een video uit waarin games zoals Windjammers 2 en Moonlighter werden besproken. Bekijk hier alle trailers.

NBA-games aangepast vanwege eisen Nederlandse Kansspelautoriteit

Na aandringen van de Nederlandse Kansspelautoriteit zal 2K Games de MyTeam-modus van zijn NBA-games aanpassen. Lees hier verder.

Nintendo komt aankomende week met Nindies Showcase

Op dinsdag 28 augustus is een nieuwe Nindies Showcase te zien. Lees hier verder.

Gamescom-bezoeker poept in zak voor Fortnite-stand

Een wellicht ontevreden Gamescom-bezoeker, of Fortnite-hater vond het volkomen normaal om voor de stand van de game in een zak te poepen en deze in de rij op de grond te leggen. Wachtende bezoekers wandelden vervolgens over de zak waardoor de uitwerpselen over de vloer verspreid werden. Lees hier verder.

Dat was het voor deze week. Ben je naar Gamescom geweest en wat vond je van het nieuws? We horen het graag!

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren