1. Dit heb je gemist op InsideGamer - Ontzettend veel reviews

Dit heb je gemist op InsideGamer - Ontzettend veel reviews

Week 46

Deze week hadden we ontzettend veel reviews, waaronder Pokémon Let's Go, Spyro, Hitman 2 en Tetris Effect. Ook overleed Stan Lee, slaat Sony E3 2019 over en is de Game of the Year-discussie begonnen. Dit heb je gemist op InsideGamer!

Reviews

Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee

Deze week verschenen Pokémon Let's Go Pikachu en Let's Go Eevee voor de Nintendo Switch, en Jacco gaf na twee weken spelen zijn oordeel over de games. Hoewel de games zijn bedoeld voor nieuwkomers, valt er dankzij fijne verbeteringen een succesvolle vangmechaniek en een prachtig Kanto nog best wat te halen voor oudere fans. Lees de review hier.

Spyro: Reignited Trilogy

Spyro heeft bij veel gamers een speciaal plekje in het hart. Zo ook Laura, die deze week Toys for Bobs remake van de eerste drie games reviewde. De games vragen veel opslag op je console of pc en hebben lange laadtijden, maar ze voelen wel zo goed als nieuw. Lees hier de uitgebreide recensie.

Hitman 2

We gaan je niet vervelen met het verhaal achter de ontwikkeling van Hitman 2, want op zichzelf is het een zeer goede game. Volgens Thijs zijn de missies en nieuwe maps zo sterk dat je het gebrek aan vernieuwing onmiddellijk vergeet. Lees zijn uitgebreide recensie.

Tetris Effect

Kijk uit! Tetris effect werkt namelijk hypnotiserend dankzij de prachtige visuele stijl en bijpassende muziek. Thijs recenseerde de game en gaf de game een 8,5, met als minpunt dat je maar weinig kunt verbeteren aan een ouderwets potje Tetris.

Tetris Effect

Artikelen

Zo verzend je pokémon van Let's Go Pikachu een Eevee naar Pokémon Go

Ben je ook begonnen met Pokémon Let's Go Pikachu of Eevee? Lees dan onze handige gids over hoe je pokémon overzet van Pokémon Go naar de Switch-games. Ook vertellen we je hoe je Meltan vangt, en hoe je deze kunt laten evolueren.

E-sports-update: Geschiedenis is geschreven

De Koreanen zijn hun grip op League of Legends kwijt, maar ook in een andere e-sport hebben ze voor het eerst verloren. Daarnaast is de finale van het wereldkampioenschap Rocket League gespeeld en ook daar is de winnaar historisch. Lees de e-sports-update van deze week.

De Bioscoopstoel #93

Er was weer een hoop film- en serienieuws deze week, en Michel verzamelde het allemaal. Onder andere onthulde Disney de naam van hun eigen streamingdienst, draait de nieuwe Fantastic Beasts-film in de bioscoop en is er meer informatie over de Breaking Bad Film. Lees al het nieuws hier!

Breaking Bad

Video's

De Aanradar

Maandag vinden we altijd een moment om jullie weer even twee fijne tips te geven. Dit keer heeft Wouter genoten van de western The Sisters Brothers en woelde Dennis zich om in de geschiedenis van Funko Pops met de documentaire Making Fun: The Story of Funko.

Commentaar

Stan Lee is overleden, en dat doet best pijn. Dennis en Jacco bespreken de dood van de Marvel-grootheid en wat hij heeft betekend voor pop culture. Ook was er vrolijker nieuws in de vorm van de Game Awards en een wollige Detective Pikachu!

Nieuws

Crackdown 3 verschijnt op 15 februari 2019

Crackdown 3 komt op 15 februari 2019 uit voor pc en Xbox One. Dit werd tijdens XO18 dit weekend aangekondigd. Lees hier verder.

Marvel-bedenker Stan Lee overleden

Marvel-bedenker Stan Lee is op 95-jarige leeftijd overleden. Lees hier verder.

Warner Bros. onthult Detective Pikachu-trailer

Warner Bros. heeft de eerste trailer van de verfilming van Detective Pikachu uitgegeven. Lees hier verder.

PUBG komt binnenkort naar PS4

PlayerUnknown's Battlegrounds verschijnt op 7 december op PlayStation 4. Lees hier verder.

Dit zijn de genomineerden voor de Game Awards

Gisteren zijn de nominaties van The Game Awards 2018 bekendgemaakt. De meeste nominaties gaan naar Red Dead Redemption 2 en God of War. Lees hier verder.

God of War

Nintendo-fans protesteren tegen scheldende Russische CEO

Nintendo-fans in Rusland hebben een dringende oproep geplaatst via YouTube-kanaal 'Save Nintendo', om de Russische CEO van Nintendo te laten ontslaan. De Russische CEO van Nintendo, Yasha Haddaji, verloor door technische problemen tijdens een livestream zijn geduld en begon zijn werknemers uit te schelden en dreigde met ontslag. Lees hier verder.

Sony slaat E3 2019 over

Sony is niet aanwezig op E3 komend jaar. Het bedrijf houdt dan ook geen persconferentie.

Er komt voorlopig geen N64 Classic

Fans hoeven voorlopig niet een N64 Classic Mini te verwachten, aldus Reggie Fils-Aime, president van Nintendo of America.

Nintendo 64

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Pokémon iets go gelijk gehaald. Ben erg teleurgesteld. Ik hoopte zoiets als Pokémon red enzo. Het is helaas een soort Pokémon pro geworden. Jammer zoveel potentie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren