1. Dit heb je gemist op InsideGamer - Red Dead en PlayStation Classic

Dit heb je gemist op InsideGamer - Red Dead en PlayStation Classic

Week 38

Dat deze week in het teken zou staan van Red Dead Redemption 2 wisten we stiekem al, maar de aankondiging van de PlayStation Classic was een verrassing! Daarnaast recenseerde Lars Fifa 19, Speelde Thijs Super Mario Party al en gaf Jacco zijn impressies van Blackout. Dit heb je gemist op InsideGamer!

Reviews

Fifa 19

Begrijp Lars niet verkeerd, Fifa 19 is op vele vlakken een vooruitgang. Het zijn de kleine dingen die de game weerhouden van de perfecte voetbalsimulator, en volgens hem had Fifa 19 iets meer mogen doen om deze problemen te verhelpen. Lees hier zijn review.

The Dragon Prince

Zo nu en dan reviewen we ook films en series op Netflix, en Jacco gaf deze week zijn mening over The Dragon Prince. De hartverwarmende animatieserie wordt gemaakt door Avatar-schrijver Aaron Ehasz en Uncharted 3-regisseur Justin Richmond, en dat merk je aan alles. Lees hier waarom je de serie moet checken.

Strange Brigade

Strange Brigade neemt zichzelf niet al te serieus en volgens Laura komt de game daarom met veel dingen weg. Het is een schiettent die wat traag op gang komt, maar in de latere uren en samen met wat vrienden best prima is. Check hier de uitgebreide review.

Artikelen

Red Dead Redemption 2 hands-on preview

Als je deze week één artikel leest op InsideGamer, laat het dan de Red Dead Redemption 2-preview zijn. Dennis vertelt in een episch lang artikel over zijn avonturen in de imponerende wereld van de game. Wees gewaarschuwd: daarna kun je waarschijnlijk niet meer terug.

De Bioscoopstoel #86

Verder hadden we ook gewoon weer de Bioscoopstoel, waarin Michel vertelt over The Ballad of Buster Scruggs, Daredevil, The Walking Dead en het vertrek van Henry Cavill als Superman. Check de trailers hier!

Super Mario Party-preview

Super Mario Party lijkt in alle opzichten het meest uitgebreide en diverse deel tot nu toe te worden. Thijs heeft genoten van de minigames, die uiteraard draaien om de Joy-Cons, en de cast aan personages is flink uitgebreid. Lees hier zijn preview.

Blackout-preview

Jacco speelde een week lang de battle royale-modus van Call of Duty Black Ops 4 en is daar zeer over te spreken. Hij beweert zelfs dat het een waardige Fortnite-concurrent is in een landschap met talloze vergelijkbare games. Wil je meer weten? Lees hier dan alles over Blackout.

E-sports-update

Danny houdt ons op de hoogte van het laatste e-sports-nieuws en kwam deze week met het feit dat de UEFA graag een e-sport op het EK van 2020 ziet. Ook vertelt hij onder andere over Ninja, die als eerste e-sporter op de cover van het prestigieuze tijdschrift ESPN staat. Lees hier de hele e-sports-update!

Video's

De Aanradar

Wouter heeft jarenlang de Divinity-serie genegeerd, maar is nu eindelijk in Divinity Original Sin 2 gedoken. Mocht je niet bekend zijn met de fantasygame, luister dan zeker even naar zijn betoog over de game. Dennis keek daarnaast sinds tijden weer eens tv, maar wel naar Face Off, een razend interessant programma over filmprops.

Commentaar

Deze week schuift Jacco aan om uitgebreid over de Playstation Classic en Red Dead Redemption 2 te praten. Ook beledigt hij Dennis vanwege zijn leeftijd, nadat hij hetzelfde deed.

Nieuws

Sony lanceert dit jaar PlayStation Classic met 20 games

Vanaf 3 december kan een PlayStation Classic gekocht worden met twintig games erop geïnstalleerd. Lees hier verder.

Red Dead Redemption 2 volledig speelbaar in first-person

Red Dead Redemption 2 is volledig vanuit een eerstepersoonsperspectief te spelen, zo blijkt uit speelsessies met de game. Lees hier verder.

Spider-Man is snelst verkochte first-party PlayStation-game ooit

Marvel's Spider-Man is in drie dagen tijd wereldwijd 3,3 miljoen keer verkocht. Daarmee is het de snelst verkochte first-party game op een PlayStation-console ooit. Lees hier verder.

Red Dead Online verschijnt in november

De online modus van Red Dead Redemption 2, Red Dead Online, lanceert ergens in november als publieke bèta. Lees hier verder.

Netflix komt met Avatar: The Last Airbender-serie

Netflix komt met een live-action-verfilming van Avatar: The Last Airbender. Bedenkers Bryan Konietzko en Michael DiMartino zijn showrunners van de oorspronkelijke Nickelodeon-tekenfilm. Lees hier verder.

Nieuwe Sony-handheld zit er voorlopig niet in

Er zijn op dit moment geen plannen bij Sony om een nieuwe handheld, zoals een opvolger op de Vita, te maken. Lees hier verder.

Jump Force verschijnt in februari 2019

Jump Force verschijnt in februari 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Ook gaat in oktober de gesloten bèta van start. Lees hier verder.

Fortnite op Switch speelbaar zonder Nintendo Switch Online

Fortnite blijft geheel gratis speelbaar op de Switch. Er is dus geen Switch Online-abonnement voor nodig. Lees hier verder.

Life is Strange 2-lanceringstrailer uitgebracht

Aankomende week begint Life is Strange 2 en daarom is er nu een lanceringstrailer te bekijken. Lees hier verder.

Life is Strange 2

Dat was het voor deze week. Ga je Red Dead Redemption 2 of de PlayStation Classic halen?

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik lees veel over Red Dead Redemption 2 en ik heb het gevoel dat het vooral een simulator is en ik vraag mij af of dat wel leuk is. Je moet voor je paard zorgen, voor je bende zorgen en dat voelt allemaal als werk en het is bepaald niet optioneel. Deel 1 vond ik overigens geweldig.
  • @tielo Van wat ik heb gehoord valt het wel mee. Onder andere omdat het allemaal zo verweven is in het verhaal.
  • @tielo, ik heb ook dat gevoel. Vind het ook echt geen hol aan om continu fetch qeusts voor je bende te halen. Dit vind ik ook irritant aan state of decay. Laat staan dat je je paard moet borstelen….. Maar we wachten af hoe vaak je dit moet doen.
  • @Grombeer

    Binnenkort is dit te verhelpen met Skarcards. Voor 15 euro is jouw verwaarloosde merrie terug kerngezond.

    Sharkcards garanderen ook het niet uitkomen van langverwachte singleplayer DLC.
  • @Don Carpaccio, haha als dat gebeurt dan zijn ze nog erger dan EA. Man man wat hadden zij de kans om van star wars Battlefront gave spellen te maken .Maar dat hebben ze flink laten liggen. Alleen al door alle voertuigen te vervangen voor icoontjes….. Heb ik ze allebei Kingston laten liggen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren