1. Dit heb je gemist op InsideGamer: Red Dead Redemption 2

Dit heb je gemist op InsideGamer: Red Dead Redemption 2

Week 43

We hoeven je niet te vertellen wat er deze week speelde op InsideGamer, want Red Dead Redemption 2 is eindelijk uit! Wij hebben de uitgebreide review van Dennis, een bak met screenshots, cheats en info over de companion app. Dit heb je gemist op InsideGamer!

Review

Red Dead Redemption 2

Dennis stak zeker 60 uur in Red Dead Redemption 2 en kwam tot de conclusie dat het een waar meesterwerk is geworden. De game is vanwege het rustige tempo niet voor iedereen, maar wie zich laat meeslepen door het verhaal en verdwaalt in de wereld krijgt een unieke ervaring. Lees hier de zeer uitgebreide recensie.

WWE 2K19

Onze WWE-expert Geert ging aan de slag met WWE 2K19, een game die de serie weer helemaal terugbrengt na een aantal matige delen. Vaste modi zijn verbeterd en de nieuwe 2K Towers-modus is een schot in de roos. Het commentaar is nog steeds niets over naar huis te schrijven, maar over het algemeen is WWE 2K19 een goede WWE-titel. Lees hier de review.

Soulcalibur 6

Het zesde deel van Soulcalibur is een verademing ten opzichte van het vijfde deel. Volgens Bastiaan gaat de game terug naar de basis en is het vooral voor de grote massa een hele fijne vechtgame. Lees hier waarom hij vindt dat de game een 8 verdient. Lees hier de hele review.

Red Dead Redemption 2
Soulcalibur 6

Artikelen

De Bioscoopstoel 91

Wel of geen Red Dead, deze week schreef Michel gewoon weer een nieuwe Bioscoopstoel. Deze week was er een stortvloed aan trailers, waaronder die van Glass, The Girl in the Spider's Web en The Sister Brothers. Bekijk ze hier allemaal.

Road to Red Dead: Het verhaal van Red Dead Redemption

Mocht je voor Red Dead Redemption 2 nog even het verhaal van John Marston willen nalezen, dan heeft Jacco een samenvatting voor je. Houd er rekening mee dat de game zich afspeelt na Red Dead Redemption 2 en het artikel spoilers bevat voor het verhaal. Lees hier verder.

Red Dead Redemption 2 cheats

Cheats zijn eigenlijk verleden tijd, maar Rockstar games heeft ze zowaar in Red Dead Redemption 2 gestopt zodat spelers lekker kunnen klooien. Wil je dus oneindige munitie of standaard dronken worden? Check dan hier alle cheats.

RDR2

nieuws

Rockstar niet van plan GTA 6 tijdens presidentschap Trump uit te brengen

Rockstar-baas Dan Houser zegt in een nieuw interview dat hij "dankbaar" is dat Grand Theft Auto 6 niet tijdens het presidentschap van Donald Trump uitkomt. Lees hier verder.

Battlefield 5 krijgt volgend jaar Battle Royale-modus

Battlefield 5 komt dit jaar op 20 november uit, maar de battle royale-modus genaamd Firestorm verschijnt in maart 2019. Lees hier verder.

Laatste Super Smash Bros.-personages lekken uit

Het definitieve roster van Super Smash Bros. Ultimate te zijn uitgelekt via Snapchat. De laatste nieuwe personages zouden personages bevatten waar fans al jaren op wachten. Dit bericht bevat uiteraard flinke spoilers voor de game. Lees hier verder.

Avengers 4-foto bevestigt mogelijk nieuwe heldin

Op Instagram is een foto geplaatst waarin Gwyneth Paltrow/Pepper Pots te zien is in een Iron Man-pak dat bekend staat als het Rescue-pak. Er werd al langere tijd gespeculeerd over de rol van Pepper Potts in de volgende Marvel Avengers-film. Met deze foto lijkt het erop dat ze haar rol gaat spelen in het Rescue-pak. Lees hier verder.

Onderzoek onthult crunch-cultuur bij Rockstar Games

Er is een rapport verschenen rondom de controversiële 'crunch-cultuur' bij Rockstar Games. In het rapport van Kotaku worden details van de werkomstandigheden blootgelegd door meerdere (oud-)werknemers van Rockstar aan het woord te laten. Lees hier verder.

RDR2

Black Ops 4-servers hebben downgrade gekregen

Spelers van Call of Duty: Black Ops 4, hebben in de multiplayer-modus gemerkt dat de servers gezakt zijn van 60hz naar 20h. Treyarch gaf op Reddit toe dat ze de speelbaarheid en stabiliteit van de game als prioriteit zien ten opzichte van netwerkprestaties. Lees hier verder.

Bekijk onze Red Dead Redemption 2-screenshots

Wij hebben voor jou zelfgemaakte screenshots van Red Dead Redemption 2 op een rij gezet, zodat je vast kan genieten van hoe groot en waanzinnig de game is. Geen zorgen deze screenshots bevatten geen spoilers uit de verhaallijn. Bekijk hier zo'n honderd prachtige screenshots.

Vergelijking van Red Dead Redemption 2 op PS4 (Pro) en Xbox One (X)

Youtube-kanaal Digital Foundry heeft hun analyse van Red Dead Redemption 2 op PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One en Xbox One X uitgebracht. Lees hier verder.

Video's

De Aanradar

Mis je nog die ene game in je collectie? Dan heeft Lucas misschien wel de tip voor je waar deze kunt vinden. Daarnaast is het najaar losgebarsten en is iedereen natuurlijk volle bak bezig met FIFA 19, Black Ops 4 en natuurlijk Red Dead Redemption 2, maar als je van een goede pot multiplayer actie houdt, dan heeft Martin ook nog een goede tip voor je!

Commentaar

Red Dead Redemption 2 is uit! Dennis vertelt je in deze nieuwe Commentaar alles over de game en hij bespreekt samen met Jacco het nieuws over Red Dead, de 'gelekte' Super Smash Bros.-personages en de battle royale-modus van Battlefield 5.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik denk dat Red Dead Redemption 2 missen op IG moeilijker is dan Nederland op een lijn te krijgen rond de zwarte piet discussie ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren