1. Dit heb je gemist op InsideGamer: Red Dead Redemption 2-gameplay en Super Smash Bros.-personages

Dit heb je gemist op InsideGamer: Red Dead Redemption 2-gameplay en Super Smash Bros.-personages

Week 32

De week begon niet bijster spectaculair, maar werd met de dag boeiender. Zo verscheen er een Super Smash Bros. Ultimate-presentatie met duizelingwekkend veel nieuwe features en een waanzinnige Red Dead Redemption 2-gamplay trailer. Ook hadden we de smakelijke review van Overcooked 2 en previews van F1 2018, Shadow of the Tomb Raider en Black Ops 4. Dit is wat je hebt gemist op InsideGamer!

Reviews

No Man's Sky - Next

No Man's Sky lanceerde als een vrij kale game en de afgelopen twee jaar is de game behoorlijk veranderd. Next is de laatste update, die behalve valse beloftes inlost de game verder stroomlijnt. Sam dook terug in de game en zei het volgende over de update: "...Het is daarentegen enorm frustrerend dat de verhaallijnen flinterdun zijn en het verzamelen van grondstoffen geen einde lijkt te kennen. De game blijkt echter mooier en uitgebreider dan ooit, waardoor de ontdekkingsreis op zich al een verhaal is."

Overcooked 2

Overcooked 2 lijkt behoorlijk op de oorspronkelijke partygame die menig vriendschap heeft gebroken, maar volgens Wes is dat geen probleem. De levels zijn iets gevarieerder en complexer om de chaotische kooksessies nog absurder te maken. Ook is de game eindelijk online met andere kokken en kokkinnen te spelen, waarmee Overcooked 2 vergelijkbaar is met een tweede bord van je lievelingsgerecht.

Artikelen

De Bioscoopstoel #80

Deze week schreef Michel een bomvolle editie van De Bioscoopstoel. Hierin bespreekt hij onder andere de nieuwe Venom-trailer, de teaser van Jonah Hills en Emma Stone's serie Maniac en de nieuwe Bioscoopfilms. Ook verscheen er een foto vanaf de Star Wars Episode IX-set, waar het een en ander uit te halen valt.

F1 2018 hands-on preview

De Formule 1 is populairder dan ooit, niet in de laatste plaats dankzij nationale held Max Verstappen. Behalve dat de coureur schittert op de Nederlandse cover van F1 2018, bevat de game volgens Joe een aantal substantiële vernieuwingen. Slijtage aan de banden is bijvoorbeeld vernieuwd en nieuwe opties laten spelers het vermogen verdelen binnen een race voor een strategische laag. Ben je benieuwd naar alle veranderingen? Lees dan even de volledige preview!

E-Sports Update

Afgelopen weekend vond een uitzonderlijke hoeveelheid toernooien plaats. Zo werd het wereldkampioenschap Fifa 18 gehouden, vond de finale van de Overwatch League plaats en werd EVO 2018 gehouden, het grootste fighting game-toernooi ter wereld. Lees hier alles over de belangrijkste uitslagen en over de belachelijke Super Smash Bros. Wii U-finale.

Shadow of the Tomb Raider hands-on preview

Het slotstuk van de Tomb Raider-trilogie verschijnt binnenkort en Brian kon de game al flink wat uren spelen. Hoewel er weinig nieuws onder de horizon is het verhaal aangrijpender dan ooit en kent de game een prettige focus op stealth. Lees hier de uitgebreide preview!

Call of Duty: Black Ops 4 hands-on preview

Afgelopen weekend ging de Call of Duty: Black Ops 4-bèta van start en Jacco heeft de game flink aan te tand gevoeld. Black Ops 4 is tactischer, compacter en stimuleert spelers om samen te werken. Deze opzet komt vooralsnog goed uit de verf, maar de game is nog een een hoop aanpassingen verwijderd van een uitstekende Call of Duty. Lees de preview en bekijk nieuwe gameplay-beelden hier.

Black Ops 4

video's

De Aanradar

Dennis en Lucas hebben deze week een tip die je overal mee naartoe kunt nemen. Dennis is namelijk helemaal weg van Pool Panic, een gestoorde poolgame van Adults Swim met tientallen kleine puzzels. Voor de retroliefhebber heeft Lucas een goede tip, namelijk The Legend of Zelda: Link's Awakening. Mocht je dus een goede handheldgame zoeken, kijk dan absoluut even de Aanradar van deze week!

De Harde Waarheid

Deze week mogen Dennis en Martin weer een nieuwe laptop testen, ditmaal de de Lenovo 330. Het unieke aan deze gaming laptop is de rustige vormgeving, waardoor het apparaat prima kan fungeren als werk- of schoollaptop. Voor de uitgebreidere specificaties van dit Intel i5-model, kijk dan even de onderstaande video.

Commentaar

Bam! Het is weer tijd voor een nieuwe Commentaar met onder andere Red Dead Redemption 2 en alle Super Smash Bros.-aankondigingen. Wat vonden Martin en Dennis van de week? Check het hieronder!

Nieuws

Fallout 76 verschijnt niet op Steam

Fallout 76 komt niet op Steam uit, maar wel op Bethesda's eigen pc-platform, Bethesda.net. Lees hier verder.

PvP eind 2018 naar Pokémon Go

Niantic heeft in een interview met het Poolse magazine Gram aangegeven dat PVP eind 2018 verschijnt. Ook wordt pokémon ruilen tussen vrienden verbeterd. Lees hier verder.

EA: Fortnite creëert groter publiek

Tijdens een investeerdersvergadering heeft EA gereageerd op het succes van Fortnite. Volgens CEO Andrew Wilson is Fortnite goed voor gaming over het algemeen. Lees hier verder.

Master Chief speelt hoofdrol in Halo-tv-serie

Master Chief speelt zeker een belangrijke rol in de Halo tv-serie die momenteel nog in ontwikkeling is, meldt Gamespot. Lees hier verder.

New Game+-modus voor God of War komt op 20 augustus uit

Vanaf 20 augustus kunnen God of War-spelers die het spel hebben uitgespeeld aan de slag met een gratis toegevoegde New Game+-modus. Lees hier verder.

Simon Belmont en King K. Rool nieuw in Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo heeft tijdens de Nintendo Direct twee geheel nieuwe personages geïntroduceerd voor Super Smash Bros. Ultimate: Simon Belmont uit de Castlevania-serie en King K. Rool. Ook heeft het Japanse bedrijf meer info over nieuwe stages en nieuwe battle-modes vrijgegeven. Zie hier alle aankondigingen.

Red Dead Redemption 2

Rockstar Games heeft de eerste trailer van Red Dead Redemption 2 geplaatst waarin uitgebreid gameplay te zien is. Bekijk de beelden hier.

Meerdere gameplaytrailers Doom Eternal uitgebracht

Drie verschillende gameplaytrailers doen Doom Eternal uit de doeken. De game is volledig onthuld tijdens QuakeCon 2018. Bekijk hier alle beelden.

Dit was het voor deze week. Wat was het beste nieuws van de week? Missen we nog iets? Laat het weten!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dit was sinds de E3 eindelijk weer eens een toffe week voor gamers
 • De venom trailer zag er echt geweldig uit. Deze incarnatie van venom is een incarnatie die ik goedkeur, en eindelijk kan ik topher grace's venom vergeten.

  Zoals ik in het artikel van shadow of the tomb raider al zei vind ik het iets te veel been there done that.

  RDR 2 gameplay trailer zag er echt geweldig uit en het gaat zeker een game zijn die ik day one koop. Imho is Oktober dit jaar wel echt de maand dat er 2 sfeervolle en zwaar gedetailleerde games uit komen gelukkig komen ze niet op de exact zelfde datum uit en kan ik hopelijk de ene uitspelen voor dat de andere uitkomt.
 • @Meta_coola

  Verzin eens wat nieuws, je valt in herhaling.
 • @barton.


  Maar hij is geen ac fanboy hoe komen we daarbij haha.
 • @barton
  Jij valt meer in herhaling dan Meta dat doet.
 • @CyberFl

  Kom op kan het is toch fuckin irritant.. Elke post komt wel een van het volgende in voor.

  1. Imho
  2. Jrpg> overige genres
  3. Assassins creed loopt nooit vast,, kent geen bugs, is super origineel
  4. Ubischoft is een van de meest originele / beste devs..
 • @CyberFl

  Je hebt helemaal gelijk


  1. Imho
  niks mis met dat woord wees blij dat ik het gebruik anders denkje weer dat ik mijn mening als feit verkondig

  2. Jrpg> overige genres,

  ook totaal niks mis mee omdat bij J-rpg artikelen te zeggen want dat is voor mij persoonlijk ook zo en dat mag ik keer op keer zeggen net zoals jij keer op keer ubischoft mag zeggen ( als het over de plaat blijft hangen Jezus dan is telkens ubischoft zeggen wel de definitie daarvan)


  3. Assassin's Creed loopt nooit vast,, kent geen bugs, is super origineel

  Heeft net zoals bijna elke game wel bugs ik ben persoonlijk gewoon weg weinig bugs tegen gekomen. Hoog uit 5 keer een storende bug. En op sommige momenten was Assassin's Creed als franchise zeer zeker wel origineel.

  4. Ubischoft is een van de meest originele / beste devs..

  Ubisoft is voor mij persoonlijk inderdaad één van de meest originele en beste devs. Een mening waar ik het recht op heb om die te uiten.
 • @Meta_coola

  Nee San heeft gelijk.
 • "Dit heb je gemist" laatste tijd valt dat best wel mee hier. Komkommertijd??
 • @Surveyor

  Nou afgelopen week was eindelijk weet een toffe week voor gaming

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren