1. Dit heb je gemist op InsideGamer - Super Smash en meer Red Dead

Dit heb je gemist op InsideGamer - Super Smash en meer Red Dead

Deze week stond eigenlijk wederom in het teken van Red Dead Redemption 2. Er scheen namelijk een aanzienlijke hoeveelheid artikelen met tips om alles uit de game te halen. Ook kondigde Nintendo de laatste Super Smash Bros.-Ultimate personages aan. Dit heb je gemist op InsideGamer!

Reviews

Castlevania seizoen 2

De enige review van deze week was die van Castlevania seizoen 2 op Netflix. Marcel dook in de serie en vat het tweede, langere seizoen samen als: "De beste Castelvania-game die je niet kunt spelen." Gelukkig werd deze week ook bekend dat er een derde seizoen aankomt, dus des te meer reden om de game te checken.

castlevania

Artikelen

De Bioscoopstoel #91

Michel heeft deze week weer het laatste film- en serienieuws voor je in de Bioscoopstoel. Deze week draait het om de release van Bohemian Rapshody, de volgende film van Leonardo Di Caprio en een mogelijke reboot van Pirates of the Caribbean.

De tofste mobiele games van oktober 2018

Deze week begonnen we met een nieuwe rubriek, namelijk de beste mobiele games. Bert struinde voor ons de Google Play Store en App Store af om de beste Android- en iOS-games te vinden. Ben je dus op zoek naar écht goede games voor onderweg? Check dan het overzicht.

De gamereleases van november 2018

Het is november, en dat betekent dat er een flink aantal grote game sop ons wacht. Denk aan Hitman 2, Battlefield 5, Fallout 76 en Pokémon Let's Go: Pikachu en Eevee. Welke ga jij halen?

Battlefield 5

Tachtig verbazingwekkende details in Red Dead Redemption 2

Wist je dat Red Dead Redemption 2 een volledig kloppend sterrenstelsel heeft? Michel zette tijdens zijn speelsessie van de game tachtig verbazingwekkende details op een rij. Sommige feitjes zijn handig om te weten, anderen helpen je de Rockstars indrukkwekkende titel nóg meer te waarderen.

Zo jaag je als een pro in Red Dead Redemption 2

Heb je moeite met jagen in Red Dead Redemption 2, of wil je gewoon beter worden? Michel geeft je essentiële tips om zeldzame dieren te jagen en meer dan genoeg voedsel te hebben in de game.

Tips om voorbereid aan Red Dead Redemption 2 te beginnen

We hadden deze week ook algemene tips om goed voorbereid aan Red Dead Redemption 2 te beginnen. Sommige zijn echter nog steeds bruikbaar als je al een aantal uur in de game zit, dus check ze hier allemaal.

Hoe krijg je de beste paarden in Red Dead Redemption 2?

Tot slot zocht Rick uit hoe je de beste paarden in Red Dead krijgt. Op basis van een aantal statistieken maakt licht hij de drie beste paarden uit, en vertelt hij waar je ze kunt vinden.

Red Dead Redemption 2

Video's

De Aanradar

Halloweenwas deze week en daar horen natuurlijk griezelige films bij! Dennis heeft daarom twee horrorfilms voor je waar je misschien nog wel helemaal niet van hebt gehoord van een bepaalde regisseur uit Nieuw-Zeeland. Martin houdt het iets dichter bij huis en heeft z'n TV weer eens aangezet: blijkt dat daar dus óók best leuke Nederlandse programma's op zijn!

Commentaar

Commentaar was deze week even rommelig als altijd, maar dat weerhoudt Dennis en Jacco er niet van om het laatste nieuws te bespreken aan de hand van comments op de website. Al het nieuws, minus de Super Smash Bros.-aankondigingen...

Nieuws

Eerste beelden van Henry Cavill als Geralt

In een tweet van Netflix is een korte teaser te zien van Henry Cavill als Geralt of Rivia uit de The Witcher-franchise. Cavill, vooral bekend van zijn rol als Superman, gaat in de aankomende Netflix-serie de rol van Geralt op zich nemen. Lees hier verder.

Red Dead Redemption 2 bevat 'neppe' HDR-implementatie

Uit een analyse van Digital Foundry blijkt dat de high dynamic range in Red Dead Redemption 2 geen voordelen biedt ten opzichte van standard dynamic range. Lees hier verder.

Mario Kart Tour verschijnt nog voor april 2019

Mario Kart Tour verschijnt voor 1 april 2019. Dat bevestigt Nintendo tijdens de bekendmaking van zijn kwartaalcijfers. Lees hier verder.

Red Dead Redemption 2 heeft grootste openingsweekend ooit

Rockstar heeft met de verkoop van Red Dead Redemption 2 een nieuw record gevestigd in de geschiedenis van entertainment. De game heeft meer dan 725 miljoen dollar opgebracht in zijn eerste weekend van de verkoop. Hierdoor is Red Dead Redemption 2 het bestverkochte product ooit in een weekend in de geschiedenis van entertainment. Lees hier verder.

Red Dead Redemption 2

Zoveel exemplaren zijn er van de Nintendo Switch en PS4 verkocht

De wereldwijde verkoopcijfers van PlayStation 4 en Switch zijn bekendgemaakt door Sony en Nintendo. Er zijn 22,86 miljoen exemplaren van de Switch verkocht en 86,1 miljoen exemplaren van de PlayStation 4 verscheept. Lees hier verder.

Games van de PlayStation Classic zijn bekendgemaakt

Sony heeft de volgende twintig games aangekondigd voor de PlayStation Classic. Deze games staan al geïnstalleerd op de nieuwe classic console. De PlayStation Classic komt 3 december uit. Lees hier verder.

Companion app Red Dead Redemption 2 hint naar pc-versie

In de data van de Red Dead Redemtpion 2 companion app is te zien hoe een pc-versie wordt genoemd. Lees hier verder.

Nintendo kondigt Ken, Incineroar, dlc en verhaalmodus voor Super Smash Bros. Ultimate aan

In de nieuwe Super Smash Bros. Ultimate-direct zijn de laatste nieuwe vechters aangekondigd. Onder andere Ken uit Street Fighter en Incineroar uit Pokémon zijn onthuld. Ook krijgt de game een verhaalmodus. Lees hier verder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren