1. Dit heb je Gemist op InsideGamer - The Game Awards en Super Smash Bros. Ultimate

Dit heb je Gemist op InsideGamer - The Game Awards en Super Smash Bros. Ultimate

Deze week stond in het teken van de grootste cross-overs in entertainmentmedia. Dit heb je gemist op InsideGamer.

Reviews

Super Smash Bros. Ultimate - De meest ultieme Super Smash ooit

Thijs recenseerde deze week Super Smash Bros. Ultimate en noemt het 'de meest ultieme Super Smash ooit.' Lees hier zijn zeer uitgebreide review en kom meer te weten over de World of Lights-modus, Spirits en de retestrakke gameplay.

Super Smash Bros. Ultimate

Artikelen

De Bioscoopstoel 97

Check deze week weer het laatste filmnieuws samengesteld door Michel, met onder andere de release van Peter Jacksons Mortal Engines, de Amazon Prime-serie Patriot en de verfilming van het boek Console Wars.

Alles over Season 7 van Fortnite

Een mysterieuze ijsberg is tegen de map aan gevaren en doet een winterse intrede. Spelers kunnen een hoop nieuwe plaatsen, items, wapens en meer ontdekken in dit nieuwe seizoen. Lees hier wat er allemaal te verwachten is van Season 7 en wat uit is gekomen van onze voorspellingen.

Hardware Hitjes

Altijd al over willen stappen naar een grote ssd, maar was het budget er nog niet naar? In deze Hardware Hitjes vind je misschien de oplossing voor jou. Verder speelt MSI vals met een AMD Athlon-processor en komt Nvidia met een interessante bundel voor fanatieke Fortnite-spelers. Lees het in de nieuwe Hardware Hitjes.

Wat moet ik kijken op Netflix? - December 2018

Het is december, en dus wordt Netflix overspoeld met slechte kerstfilms en zoetsappige romantische komedies. In plaats daarvan hebben we de beste films en series van december 2018 voor je uitgezocht, waardoor je hopelijk ver weg kunt blijven van Home Alone. Lees hier alle tips.

Resident Evil 2 preview

Thijs speelde deze week Resident Evil 2. Niet het origineel, maar de remake die er al vrij rap aankomt. Daarover zei hij: "Resident Evil 2 weet in de twee voor deze preview gespeelde hoofdstukken overtuigend oude en nieuwe ideeën te combineren tot iets nieuws. Lees hier de volledige preview van de horrorgame.

Resident Evil 2

Video's

De Aanradar

In deze aflevering van de Aanradar heeft Lucas een serie over kunst die leuker is dan klinkt en heeft Dennis een documentaire over een film, over een film, over een film... over een film...

Commentaar

Het was een waanzinnig drukke week, met onder andere The Game Awards, Super Smash Bros. Ultimate en de Avengers Endgame-trailer. Martin en Jacco nemen het met je door.

Nieuws

Al het nieuws van The Game Awards verzameld

Deze week vonden de Game Awards plaats. Lees in dit overzicht alle aankondigingen en winnaars.

Bethesda lekt gegevens van klanten

Spelers van Fallout 76 die een vervanging hebben aangevraagd voor hun Fallout 76-tas, hebben tot schok toegang gekregen tot de persoonlijke gegevens van andere spelers via het Bethesda-supportsysteem. Spelers hebben inzicht gekregen in namen, adressen en de optie om aanvragen te stoppen. Lees hier verder.

Epic kondigt Creative Mode aan voor Fortnite

Ontwikkelaar Epic Games heeft op haar website een nieuwe Creative-modus aangekondigd voor Fortnite. Met deze Creative-modus krijgen spelers de vrijheid om eigen verschillende constructies te ontwerpen en te bouwen in het spel. Lees hier verder.

Netflix annuleert Daredevil

Netflix heeft na drie seizoenen de serie Daredevil geannuleerd. Lees hier verder.

Rocktar maakt Red Dead Online meer belonend

Rockstar Games heeft in een tweet laten weten dat ze de economie in de bètaversie van Red Dead Online gaan aanpassen. Spelers van de bètaversie hebben meerdere keren laten weten dat ze ontevreden zijn over hoe weinig ze beloond worden na het voltooien van missies. Lees hier verder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik heb SSBU nu een paar uurtjes gespeeld en deze SMASH game geeft me eindelijk weer het gevoel wat ik kreeg bij de eerste delen.
  Het draait weer veel meer om de SP modus (WoL is erg vet!) en dat is gewoon fantastisch!

  Hier ga ik me nog heel wat uurtjes ultiem (pun intended) mee vermaken! <-3

  Het reviewcijfer doet de game in ieder geval zeker eer aan! <-3
 • @Piet S.

  Het is mijn eerste smash, en ik vind hem ook echt leuk. Heb nog niet zo veel gespeeld, moet nog beetje uitzoeken hoe die skills en spirits werken.

  Heb ook zin om wat vrienden op te trommelem voor een avond vol vechten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren