1. Dit heb je gemist op InsideGamer: Xbox One-opvolgers en Fifa 19

Dit heb je gemist op InsideGamer: Xbox One-opvolgers en Fifa 19

Week 30

Mochten er typefouten in dit artikel zitten, dan komt dat vanwege het zweet dat op onze toetsenborden druipt. Ondanks de hitte hebben we toch een aantal mooie artikelen weten te plaatsen, waaronder de eerste preview van Fifa 19, alles over de After Hours-update voor GTA Online en een ode aan Adventure Time. Ook lekte er uit dat Microsoft waarschijnlijk met een streaming console komt, naast een traditionele Xbox One-opvolger en blijkt No Man's Sky de game volledig op de schop te gooien. Dit is wat je deze week hebt gemist op InsideGamer!

Reviews

The Persistence

Lars speelde voor ons The Persistence, zeer waarschijnlijk de eerste roguelike vr-game voor PSVR. Op een ruimteschip waar de bemanning is gemuteerd is het jouw taak om het schip te verkennen, met het gevaar om je progressie te verliezen. Hoewel de stijl wat clichématig aanvoelt, vindt Lars de game verrassend, intrigerend en uitdagend: "Je kunt je afvragen of deze game nou per se in vr te spelen moet zijn, maar als je toch zo’n vr-bril hebt is het zonde om The Persistence te laten liggen." Lees hier de volledige recensie.

Artikelen

De Bioscoopstoel #78 - San Diego Comic-Con Editie

Vorig weekend vond San Diego Comic-Con 2018 plaats en uiteraard staat de Bioscoopstoel in het teken van al het nieuws dat bekend werd gemaakt. Michel bespreekt de belangrijkste aankondigen, waaronder de trailers van Glass, Godzilla: King of the Monsters, Venom en Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Fifa 19 preview (#1)

Willem, ook wel bekend als Graddus van de Power Unlimited, is Fifa-expert en schreef een eerste preview van Fifa 19. Helaas mochten we nog niet alles uit de doeken doen, maar op basis van de veranderde gameplay-mechanieken kunnen we alvast concluderen dat Fifa 19 het "meest gebalanceerde deel in tijden is." Lees hier de uitgebreide preview en houd de website in de gaten voor het vervolg.

WarioWare: De Favoriete microgames van InsideGamer

WarioWare Gold verscheen deze week, de eerste WarioWare-game sinds tijden. Om dat te vieren schreef Laura over de beste microgames (games van drie tot acht seconden) uit de serie per game. Wat is jouw favoriet?

Alles over de After Hours-update voor GTA Online

Rockstar heeft de zoveelste gigantische update voor GTA Online uitgebracht en Bob zette op een rij wat het precies inhoudt. In After Hours kun je een nachtclub runnen, waar elke week een nieuwe bestaande dj optreedt. Ook keert Gay Tony uit de dlc van GTA 4 terug, wat zorgt voor een aantal hilarische missies. Bekijk hier het hele overzicht.

GTA Online

Behaal alle challenges van Fortnite Seizoen 5 - Week 3

Michel is nog steeds hard op weg met zijn missie om alle uitdagingen in Fortnite seizoen 5 te voltooien. Deze week geeft hij weer tips over welke challenges er beschikbaar zijn en hoe je ze behaalt. Veel succes!

Dit is wat Adventure Time zo leuk maakt

Adventure Time is een bijzondere serie en daarom is het betreurenswaardig dat er einde komt aan de avonturen van Finn en Jake. Mocht je de serie nog niet kennen, dan vertelt Laura waarom de tekenfilm zo leuk is en wat voor games er zijn verschenen.

Video's

De Aanradar (en Afradar)

Deze week hebben Dennis en Martin eindelijk een vrolijkere tip, te beginnen met het hilarische Wellington Paranormal van de makers van What We Do in the Shadows en Hunt for the Wilder People. Tussen neus en lippen door raadt Martin even Fortnite, Detroit: Become Human en Tetris aan, want deze week heeft hij een heuse afradar. De wijze les: bestel niet bij DressLily, tenzij je een wansmaak hebt.

Commentaar

Het is warm, maar nooit te warm om over games te praten. Met de blote benen gelukkig buiten beeld bespreken Dennis en Martin het nieuws van de week, waaronder de nieuwe Xbox consoles en de waarde van van Epic Games.

Nieuws

Gerucht: Opvolger van Xbox One bestaat uit twee consoles, eentje om te streamen

Achter de schermen zou Microsoft werken aan twee opvolgers van de Xbox One. Eentje zou een traditionele console worden en de ander zou bedoeld zijn om games via de cloud mee te streamen. Lees hier verder.

Bèta van Fallout 76 begint in oktober

In oktober moet de bèta van Fallout 76 van start gaan. Dat heeft Bethesda aangekondigd. Lees hier verder.

Metal Gear Solid-verfilming niet gebaseerd op een game

Jordan Vogt-Roberts, de regisseur van de Metal Gear Solid-film vertelt in een interview dat het niet gebaseerd is op een bepaalde game. Lees hier verder.

Shadow of the Tomb Raider hub uitgelicht in video

Op het Tomb Raider YouTube-kanaal is door Square Enix een walkthrough van tien minuten lang geplaatst, waarin voornamelijk de gamehub wordt uitgelicht. Lees hier verder.

Thema-GameCube-controllers aangekondigd voor de Switch

Hori, een bedrijf dat onder andere Switch-accessoires maakt, heeft aangekondigd dat ze drie officiële GameCube-controllers gaan lanceren in Mario-, Zelda- en Pokémon-stijl. Lees hier verder.

No Man's Sky Next-update introduceert wekelijkse events

De grootste update voor No Man's Sky door Hello Games is live en bevat veel toevoegingen. Naast de nieuwe multiplayer-functionaliteiten komen er wekelijkse events en nieuwe missies naar de game. Lees hier verder.

Epic Games 8,5 miljard dollar waard dankzij Fortnite

Volgens de financiële website Bloomberg is Epic Games nu ongeveer 8,5 miljard dollar waard. Daarnaast wordt er verwacht dat Fortnite nóg één miljard dollar binnensleept voor het einde van het jaar. Lees hier verder.

Pokémon Let's Go-trailer licht gyms verder uit

Op het YouTube-kanaal van Nintendo UK is een nieuwe Pokémon: Let’s Go-trailer gezet. In de 'explore the world'-trailer zijn een aantal nieuwe beelden te zien. Bekijk de trailer hier.

Lootboxes in Dota 2 tonen nu voor aankoop de inhoud

Wanneer Nederlandse spelers in Dota 2 lootboxes willen aanschaffen, zien ze nu van te voren al wat er in deze lootboxes zit. Lees hier verder.

EA staat open voor free-to-play en crossplay

Tijdens een overleg met aandeelhouders waar het eerste kwartaal van EA werd besproken, werd het bestuur belaagd met vragen hoe het Battlefield V-onlinemodel eruit gaat zien en hoe deze te vergelijken is met die van Fortnite. Lees hier verder.

Battlefield V

Dit waren de belangrijkste artikelen en nieuwtjes van deze week op InsideGamer. Wat hebben we gemist? Wat was het boeiendste nieuws van deze week? Zit je op het strand? Laat het ons weten!

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

  • Die komen er voorlopig nog lang niet….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren