1. Dit heb je gemist op InsideGamer: Fortnite en Octopath Traveler

Dit heb je gemist op InsideGamer: Fortnite en Octopath Traveler

Week 28

Mocht je het vorige week hebben gemist (no pun intended), vanaf heden zetten we alle belangrijke artikelen, reviews, video's en nieuwtjes op een rij. Niet alleen omdat we het zonde vinden als ons harde werk zo gauw al van de frontpage verdwijnt, maar ook omdat jullie zo een handig overzicht hebben.

Naast dat er een hoop boeiend nieuws was, plaatsten we ook veel content op de website. Zo gaven we een sneak-preview van de vernieuwde website, werden er drie Fortnite-artikelen geschreven, zetten we Yoshi in het zonnetje en hadden we de langverwachte recensie van Octopath Traveler. Ook werd de releasedatum van Darksiders 3 bekendgemaakt, zagen we een uur van Forza Horizon 4 en verscheen er een nieuwe Pokémon-trailer!

Reviews

Octopath Traveler

Bas ging voor ons aan de slag met Octopath Traveler, een jrpg die veel weg heeft van de groten van weleer. In zijn recensie zegt hij dan ook: "Octopath Traveler doet iets bijzonders: de game ziet er niet uit als oude SNES-klassiekers, maar als onze herinneringen aan die tijd." Helaas betekent dit ook dat de game ietwat repetitief kan worden en begint de formule van de game gedurende tientallen uren speeltijd duidelijk te worden. Wil je alles weten? Lees dan even de volledige review!

Octopath Traveler

Artikelen

Yoshi in het zonnetje

Eigenlijk is er altijd wel een reden om Yoshi in het zonnetje te zetten, maar deze week was dat extra nodig. Recent bleek namelijk dat de groene makker van de Duitse Super Smash Bros. Ultimate-hoes wordt verwijderd vanwege het grote USK. Jacco zette uiteen waar het personage vandaan komt en bespreekt de ups en downs binnen de Yoshi-games.

De bioscoopstoel #76

Een nieuwe week, een nieuwe Bioscoopstoel. Deze week bespreekt Michel de release van Skyscraper en de veelbelovende film We The Animals, die werd getoond op het Sundance Festival. Ook is er nieuws over IT: Chapter 2, de prequelserie op The Sopranos en de diepe zakken van Netflix.

De 10 beste PS4-games

Stiekem houden we bij InsideGamer ontzettend veel van lijstjes, die we maar al te graag bijwerken. Deze week hebben we de tien beste PlayStation 4-games bijgewerkt met twee titels. Ben je het ermee eens?

Week van IG

Normaal gesproken is Week van IG mosterd na de maaltijd, maar ditmaal raden we aan een kijkje te nemen. Dennis geeft namelijk een kijkje in het nieuwe uiterlijk van de website, die vele malen overzichtelijker moet worden. Zo komt er meer ruimte voor nieuws en krijgen we een grid waar meer uitgelichte artikelen in passen.

Call of Duty: WW2: Zeven maanden later

Call of Duty: WW2 is de meest dynamische Call of Duty ooit. Sinds de release zijn er talloze aanpassingen doorgevoerd, die de game volgens CoD-fanaat Jacco goed doen. Ook bespreekt hij de nieuwe dlc-maps, die wellicht de beste tot nu toe zijn.

Thanos Fortnite

Season 4 in fortnite: Battle Royale

Van de mysterieuze komeetinslag tot de raketlancering in Villains Lair: Bob bespreekt het turbulente vierde seizoen van Fortnite. In de afgelopen maanden is er zoveel gebeurd dat je wellicht een aantal van de aanpassingen of veranderingen hebt gemist, dus lees hier het overzicht.

Alles over Season 5 in Fortnite: Battle Royale

Vrijwel direct brak deze week het vijfde seizoen aan van Fortnite, dus zette Bob ook op een rij wat we kunnen verwachten. De Battle Pass is aangevuld met nieuwe skins en verschillende locaties zijn toegevoegd aan de map. Bekijk hier het hele overzicht.

Zo behaal je alle Challenges van Fortnite seizoen 5 - week 1

Zoals jullie wellicht weten is Michel Musters volop in Fortnite: Battle Royale gedoken en behaalt hij de ene na de andere victory royale. Daarom legt hij in het derde (en laatste) Fortnite-artikel van deze week uit hoe je alle verse uitdagingen tot een goed einde brengt. Mocht je hem willen helpen met de volgende uitdagingen, dan is hij altijd te bereiken via Twitter.

Help! Ik speel Dark Souls voor de eerste keer

Thijs had voorheen nog nooit Dark Souls gespeeld, en er gaat een wereld voor hem open. Iedereen kent de verhalen over de afschrikwekkend pittige games, maar na lang wikken en wegen begon hij aan Bloodborne. Lees in zijn artikel hoe deze game ertoe heeft geleid dat hij nu midden in zit.

Dark Souls

Video's

De Aanradar

Deze week is de Aanradar minder vrolijk dan gebruikelijk. Te beginnen met Calibre op Netflix, een spannende film over een jacht die ontzettend in de soep loopt. Dennis had als de enige ter wereld Limbo nog niet gespeeld, dus daar is hij eindelijk aan begonnen.

Nieuws

Samen spelen is niet vereist in The Division 2

In een gesprek met AusGamers vertelt Mathias Karlson dat samenspelen in The Division 2 niet een vereiste is en men dus makkelijk in zijn eentje kan spelen zou hij of zij dat willen. Lees hier verder.

'Super Smash Bros. moet niet om geld draaien'

Masahiro Sakurai, regisseur van Super Smash Bros. Ultimate, heeft een interview gedaan met Washington Post waarin hij vertelt wat hij denkt dat Nintendo's filosofie is met betrekking tot competitief spelen van Super Smash Bros.-games. Lees hier verder.

Darksiders 3 verschijnt eind november

Vanaf 27 november kunnen gamers aan de slag met Darksiders 3, aldus uitgever THQ Nordic. Lees hier verder.

Athem-details over gameplay, missie en wereld

Mark Darrah, Executive Producer van Anthem gaat al een tijdje los op Twitter. Hij maakt daar veel bekend over gameplay en missies, doordat hij veel vragen van fans beantwoordt. Daarnaast is de releasedate en cover bekend van het artbook "The Art of Anthem". Lees hier verder.

Nintendo wil dertig indie-games per week uitbrengen

Nintendo wil een online platform creëren waardoor het erg makkelijk is voor onafhankelijke ontwikkelaars om games te publiceren. Tijdens een Q&A met investeerders meldde het bedrijf dat het zo'n twintig tot dertig indie-games per week wil releasen. Lees hier verder.

Nintendo Switch logo

Een uur Forza Horizon 4-gameplay

Playground Games heeft een uur lang Forza Horizon 4 gestreamd op YouTube. Hierbij werden medewerkers van de Britse ontwikkelaar Playground Games goed ondervraagd over de ontwikkeling van de game. Lees hier verder.

Nieuwe Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee-trailer

Er is een nieuwe trailer van Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee online geplaatst door het officiële Pokémon YouTube-kanaal. Bekijk hier de trailer.

Nintendo wil meer update voor Mario Kart 8: Deluxe uitbrengen

Mario Kart 8: Deluxe krijgt in de loop van het jaar nog meer updates, zo laat Nintendo weten. Lees hier verder.

'Spelers hebben een npc bij zich in The Last of Us: Part 2'

Hoewel spelers Ellie besturen in The Last of Us: Part 2, worden ze vergezeld door een personage dat door de computer wordt bestuurd. Lees hier verder.

Sony CEO wil meer multiplayer-games op PS4

De CEO van Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, sprak op Develop: Brighton over meerdere aspecten van de PlayStation. Zo opperde hij dat hij meer multiplayergames wil zien op de PS4. Lees hier verder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Die beste 10 voor een platform mag van mij wel verdwijnen. Voor een keer per jaar is dat wel leuk, maar zo niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren