1. Het nieuws van The Game Awards verzameld

Het nieuws van The Game Awards verzameld

God of War GOTY, Far Cry, Joker in Super Smash, Dragon Age en Mortal Kombat 11

The Game Awards 2018 werden vannacht uitgereikt aan de beste games van het jaar. Ook werd een flink aantal nieuwe games aangekondigd. Bekijk hieronder het nieuws van The Game Awards verzameld.

God of War wint Beste Game van het Jaar
God of War versloeg onder andere spellen zoals Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed Odyssey en Monster Hunter: World. Lees hier verder welke games nog meer in de prijzen vielen op The Game Awards.

Joker uit Persona 5 wordt eerste Super Smash Bros. Ultimate-dlc
Hij is één van de vijf nieuwe personages die spelers ontvangen wanneer ze de eerste uitbreiding van de game kopen. Elk personage krijgt ook zijn eigen arena en muziek in de game. Bekijk hier de nieuwe trailer van de aankondiging.

Teaser nieuwe Dragon Age-game aangekondigd

Op The Game Awards toonde ontwikkelaar BioWare een eerste teaser van een nieuwe Dragon Age-game. Bekijk de teaser hier.

Maak kennis met de nieuwe Obsidian-game The Outer Worlds

The Outer Worlds is de naam van de nieuwe rpg van Obsidian Entertainment en Private Division. Bekijk hier de eerste trailer.

outer worlds

Far Cry New Dawn onthuld, verschijnt begin volgend jaar.

De nieuwe Far Cry-game heet Far Cry New Dawn en komt in februari 2019 uit. Bekijk hier de trailer.

Rage 2 verschijnt op 14 mei

De post-apocalyptische shooter Rage 2 komt op 14 mei uit. Lees hier verder.

Marvel Ultimate Aliance 3 voor Nintendo Switch aangekondigd

Op The Game Awards werd Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order aangekondigd. Het spel komt volgend jaar exclusief naar de Switch. Lees hier verder.

Crash Team Racing Nitro-fueled aangekondigd

Op The Game Awards werd Crash Team Racing Nitro-Fueled aangekondigd. Lees hier verder.

crash team racing

Verhaallijn voor Anthem te zien in nieuwe trailer

Tijdens de Game Awards heeft ontwikkelaar BioWare een nieuwe trailer laten zien voor de aankomende game Anthem. Lees hier verder.

Hello Games maakt The Last Campfire

Tijdens de Game Awards is een eerste trailer van de nieuwste game van Hello Games getoond. De game heet The Last Campfire en is een 'Hello Games short'-game. Lees hier verder.

Scavengers is een nieuwe sci-fi multiplayer-shooter

Een van de nieuwe aangekondigde games tijdens de Game Awards is Scavengers. Scavengers is een sci-fi multiplayer-shooter-game. De game wordt ontwikkeld door Midwinter Entertainment. Lees hier verder.

Nieuwe Devil May Cry 5-demo nu te spelen

De eerste demoversie van Devil May Cry 5 is vanaf vandaag te spelen op de Xbox One. Ook is er een nieuwe trailer onthuld voor de game. Lees hier verder.

Psychonauts 2 krijgt eerste trailer

Ontwikkelaar Double Fine Productions heeft een nieuwe trailer uitgebracht tijdens de Game Awards voor de aankomende game Psychonauts 2. Lees hier verder.

Anthem

Ashen is nu te spelen op Xbox One

Ashen is een openwereldgame en is nu al te spelen op de Xbox One. In een nieuwe trailer wordt de game verder toegelicht en is nu te spelen. Lees hier verder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Het blijkt dat ashen ook uit is. Deze is voor nu alleen op de Xbox en pc te krijgen. En daarom zal het natuurlijk niet interessant zijn voor jullie aangezien het geen switch game is. Ga mij er even in verdiepen want het schijnt een soort souls like game te zijn alleen met meer Coop erin. Ben benieuwd, als iemand mij hier meer over kan vertellen hoor ik het graag.
 • @Grombeer Ja die game is ook uit, volgens mij ook op Game Pass. We schrijven nu alle overige nieuwtjes en dan updaten we dit artikel!
 • @Grombeer
  *Het blijkt dat ashen ook uit is. Deze is voor nu alleen op de Xbox en pc te krijgen. En daarom zal het natuurlijk niet interessant zijn voor jullie aangezien het geen switch game is.*

  Stel je niet aan.
 • @ShadowhunterrX, haha hier zat ik op te wachten 😂
 • Geen Metroid lol.
 • @CyberFl

  Marvel Ultimate Alliance 3 Switch exclusive, lol.

  Metroid is 1.5 jaar geleden al gerevealed. Dus die komt sowieso wel.
 • @Newgamessuck, graphics zijn ook zwaar gedowngrade voor ultimate alliance….. Jammer dat het cartoony stijl moest worden.
 • @Grombeer

  Dat en jammer dat het een exclusive voor de Switch is
 • Niks gemist, zie ik.
 • God of War winnaar…wat in hemelsnaam. Grootste teleurstelling van het jaar. Slepen met een kind, te kort, puzzel gerotzooi terwijl je wilt slachten, stuk minder gory als zijn geweldige voorgangers en gewoon…boring. Het leukste was het gevecht met Balder en dat was in het begin!

  RDR2 is alsof je een schilderij speelt waar 20 jaar aan is gewerkt, mijn hemel wat een spel. Veegt bijna alles van tafel wat ik de afgelopen 32 jaar heb gespeeld.
 • @Jelster
  Red dead is zeker top, maar God of war was totaal iets anders, en dat moet je als developer maar riskeren. Voor mij de terechte winnaar samen met red dead.
 • @Jelster

  Te kort? Vorige games in de reeks waren niet half zo lang.
  Slepen met een kind? Eén van de beste AI partners die er is, veel beter dan iedere AI partner in RDR2.
  Puzzel gerotzooi? Lol, mooie reden.
  Stuk minder gory…..maar das logisch….daar gaat het hele thema juist over…

  RDR2 is ook natuurlijk een bijna perfecte game, en had zelf ook graag gezien dat het de GOTY kreeg, maar je doet God of War wel erg ten onder.
 • @Ardyn

  Klopt allemaal misschien wel en ik vraag het me ook regelmatig af waarom ik juist God of War, een serie die ik elke paar jaar weer even doorren, minder vond, terwijl zoveel om mij heen lyrisch zijn.

  Als het een side story was geweest, bijv. Son of God of War, weet ik veel, had ik het veel makkelijker kunnen slikken. Het voelt nu niet aan als 'een god of war', maar als een ander mooi spel, maar het heet dus wel zo. Ik krijg daar kortsluiting van.

  Gamemakers vinden het blijkbaar tegenwoordig steeds nodig zichzelf opnieuw uit te vinden, terwijl een bestaande formule gewoon vreselijk goed werkt. Never change a winning formula. Zo jammer… SSX, Burnout, Fallout, etc. Allemaal moest het roer ineens om, en we weten allemaal wat dat heeft opgeleverd.
 • @Jelster
  ''Gamemakers vinden het blijkbaar tegenwoordig steeds nodig zichzelf opnieuw uit te vinden, terwijl een bestaande formule gewoon vreselijk goed werkt.'

  En dan vervolgens kritiek krijgen dat ze nooit vernieuwend zijn. Omdat de game anders is dan zijn voorgangers - die je elk jaar blijkbaar doorrent- doet dat jouw vertrouwd gevoel teniet. Ook ik speelde graag de originele delen en ook ik constateerde dat nieuwe vorm afwijkt van de oude, dit neemt echter niet weg dat de game kwalitatief bijzonder goed is.
 • @AWESOMEDUDE3

  Het is ook geen slechte game. Maar een 'game van het jaar'? Echt?
 • @Jelster
  ja echt! Beste game van afgelopen jaar!
 • @Soon. @Jelster
  Voor mij ook beste game van het afgelopen jaar. Van begin tot eind van genoten. Wat een ervaring!
 • @Jorn6810
  Voor mij ook.
 • @Jelster

  Schilderij?? Rot een end op man en doe je roze Rockstar bril af.

  1. Besturing is zwaar ouderwets. Helemaal wanneer je online speelt.
  2. HDR fiasco en leugens dat de game HDR bezit
  3. Bugs in het kamp, personages die vele hoofdstukken wegblijven
  4. Micro transacties en het grinden (900 uur om te fast travelen)

  je hebt gelijk man dit is echt GOTY waardig.
 • @san5324
  Hahah onze RDR hater is ook weer van de partij. De graphics als in omgeving zijnde is bij RD echt wel uitstekend hoor, er zijn niet veel games die het beter doen, ik kan er geen bedenken iig.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren