1. Gratis content van Destiny 2: New Light bekendgemaakt

Gratis content van Destiny 2: New Light bekendgemaakt

Dit kan je gratis spelen

Volgende week verschijnt de gratis versie van Destiny 2, genaamd New Light. Bungie heeft inmiddels bekendgemaakt wat spelers wel en niet kunnen spelen in deze free-to-play versie van Destiny 2.

Vanaf volgende week is Desiny 2 niet langer speelbaar vanaf Battle.net, de game verhuist namelijk naar Steam. De verhuizing brengt ook een gratis versie van de first person shooter genaamd New Light met zich mee. Ontwikkelaar Bungie heeft in een tweet uitgelegd wat er allemaal wel en niet beschikbaar is in New Light.

Alle spelers beginnen aan de game met een Power Level van 750 en zijn in staat om dit level op te krikken tot het maximale power level. Daarnaast kunnen spelers seizoensbeloningen en rangen behalen. Destiny 2: New Light bevat de verhaallijnen van The Red War, Warmind en The Curse of Osiris. Bovendien zijn alle exotische wapens, armor-sets en raids van jaar één beschikbaar in de free-to-play versie van Destiny 2. Daarnaast krijgen spelers toegang tot geselecteerde content uit jaar twee.

Wanneer spelers hun Destiny 2-ervaring willen uitbreiden door middel van extra avonturen, wapens en verhaallijnen, moeten ze extra content zoals de Forsaken en Shadowkeep-uitbreidingen aanschaffen.

Destiny 2: New Light is vanaf 1 oktober verkrijgbaar op Steam.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • geloof als je shadowkeep koopt daar dan ook gelijk forsaken in zit.
  • Fijne content hoor, voor een free-to-play!

    Voor de pc-gamers die nog een account moeten verhuizen naar Steam, dat doe je hier: https://www.bungie.net/7/en/PCMove
  • @Bert de Vries
    Dit moet ik dus nog snel even doen…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren