1. Dit komt na de release allemaal naar Trials Rising

Dit komt na de release allemaal naar Trials Rising

Een volle expansion pass

Ubisoft heeft bekendgemaakt wat voor content er na de release van Trials Rising naar de motorcrossgame komt.

De expansion pass van Trials Rising bevat 55 extra tracks gesitueerd in de Verenigde Staten en het zuidelijk halfrond. Dit wordt verdeeld in twee "grote" uitbreidingen en twee customisation-pakketten.

De eerste uitbreiding heet Trials Rising Sixty Six en speelt zich af op Route 66, met nieuwe tracks, Contracts en cosmetische uitbreidingen. Uitbreiding twee heet Trials Rising Crash & Sunburn en heeft tracks die zich onder andere op de bergen van Peru en de ijzige regionen van Antartica afspelen. Tot slot komen de Samurai Item Pack en Stuntman Item Pack uit.

De content heeft nog geen releasedata, maar de Expansion Pass is onderdeel van de Trials Rising Gold Edition, al is hij ook apart te koop voor een nog onbekende prijs. Tot slot is Ubisoft van plan om na de release ook gratis content naar de game te brengen in de vorm van competitieve seizoenen en wekelijkse uitdagingen.

Trials Rising komt op 26 februari uit voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Lees hier een recente preview van de game die op InsideGamer is verschenen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Deze game interesseert me niet zo, maar toch blijf ik het op de één of andere manier vervelend vinden dat er voordat een game uit is al DLC wordt aangekondigd.

    Op de één of andere manier gaat dat niet goed in mijn hersenpan. Ik wil eigenlijk gewoon een complete game bij de release. En als het dan na een jaar of twee jaar een succes blijkt te zijn en ze gaan dan nieuwe levels uitbrengen, dan zeg ik vooruit, maar ik vind dit een vervelende manier.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren