1. Dit kun je van InsideGamer verwachten tijdens E3 2019

Dit kun je van InsideGamer verwachten tijdens E3 2019

Previews en een hoop nieuws

Mocht je het nog niet doorhebben: E3 2019 staat op het punt van beginnen. Daarom vonden we het een gepast moment om jullie op de hoogte te brengen van wat je kunt verwachten van InsideGamer.

TL;DR

InsideGamer is weer aanwezig in LA voor E3 2019. Op de website verschijnt al het nieuws, samenvattingen, streams met commentaar en hands-on previews van de grootste games. Op deze pagina verschijnt automatisch al het nieuws en kun je alle previews vinden en hier vind je onze handige wallpaper voor alle persconferenties.

Wat je kunt verwachten

Uiteraard zijn we dit jaar weer aanwezig op de beurs. Zaterdag vliegen we met vier man sterk naar Los Angeles om persconferenties bij te wonen en hands-on te gaan met de laatste games. Samen met Wouter Brugge en Matthijs Rooks van Power Unlimited en Lucas May van Gamer.nl representeert ondergetekende InsideGamer om zoveel mogelijk content richting Nederland te sturen.

Welke games kun je verwachten? Het is embargotechnisch een beetje ingewikkeld om alle games op te noemen, maar verwacht previews van de allergrootste games (je kunt zelf invullen welke). Ook zullen bepaalde titels waar minder tijd voor is later of in snackformaat behandeld worden, de zogenaamde Gecheckt Tijdens E3 2019. Samen met Wouter en Lucas zal er dus een hoop content op de website verschijnen.

E3 2019

Nieuws

De meesten van jullie komen echter voor het nieuws van de persconferenties, waar we bovenop zitten. Middag, avond of nacht: al het nieuws van de persconferenties wordt live getikt door ons thuisteam: Rick Bloemzaad, Brian Artiles Govita, Wilbert Meetsma, Thijs Barnhard en niet te vergeten Michel Musters. Vlak na elke persconferentie verschijnt een samenvatting van al het nieuws, zodat je lekker snel alles kunt doorlezen en bekijken voordat je naar werk op school gaat.

Kijk je liever live? Dan hebben we dit jaar een aantal leuke streams georganiseerd. Samen met de zustersites becommentarieert het thuisteam een aantal van de persconferenties live en kun je meepraten in een chat die niet wordt overspoeld door berichten. Onder andere IG-eindbazen Martin Verschoor en Dennis Mons zitten voor je klaar om gezellig Microsoft, de PC gaming Show, Ubisoft en Nintendo samen met je te kijken. Geen zin in ons gejuich om Fable 4? Onder elke streampost vind je het officiële kanaal.

Social media

Je hoeft natuurlijk niet elke keer naar InsideGamer.nl te komen om te checken of er nieuws is bijgekomen (mag wel natuurlijk), want via onze social media-kanalen delen we de features en het nieuws dat je moet lezen. Volg ons op Twitter voor álle nieuwtjes en previews, like de Facebook-pagina voor essentiële content en houd ons in de gaten op Instagram voor mooie beelden vanaf LA. Ook nemen we op Instagram korte previews op en houden we polls, dus dat is een extra reden om ons even te volgen.

Handige links

Tot slot hebben we nog een aantal handige links die je wellicht wilt bookmarken. Zo hebben we een hele fijne mobiele wallpaper met alle persconferenties en een pagina met dezelfde info, maar dan iets uitgebreider. Ook hebben we een hele belangrijke pagina waarop automatisch het laatste nieuws en alle artikelen verschijnen. Hier kun je ondertussen ook onze E3-voorspellingen lezen.

Tot slot

Dit is wat je zo'n beetje kunt verwachten van InsideGamer tijdens de E3. Het wordt een ontzettend drukke tijd, maar ook de leukste tijd van het jaar. Geniet er dus van!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Top, ik kijk weer uit naar de content! Altijd een leuke tijd van het jaar. Veel plezier, succes en alvast bedankt voor het harde werk voor zowel het team ter plaatse als het thuisteam! :)
  • Veel succes jongens!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren