1. Dit kun je verwachten van InsideGamer in december

Dit kun je verwachten van InsideGamer in december

Terugblikken en de InsideGamer Community Awards

Het is alweer december en dus sluiten we binnenkort het jaar 2018 af. Het was een mooi gamejaar, dus daar gaan we in december lekker op terugblikken. Dit kun je deze maand van InsideGamer verwachten.

Insidegamer community awards

Te beginnen met de InsideGamer Community Awards. Dit jaar geen eindejaarsbattles, maar een lange vragenlijst waarin je kunt stemmen op de beste games van het jaar. Zo hoef je niet constant terug te keren naar de website om je favoriete game te steunen. Naast een algemene lijst voor de beste game van het jaar, stemmen jullie ook per platform, zodat we kunnen toewerken naar de GOTY van 2018. Daarnaast vragen we ook naar beste films en series, gewoon omdat het leuk is.

De lijst met games zal zo uitgebreid mogelijk zijn, dus waarschijnlijk staan je favoriete titels er wel tussen. Zo niet, dan kun je deze altijd nog in een open veld invullen. Winnaars verschijnen in aanloop naar 1 januari op de site, welke data exact maken we nog bekend.

red dead redemption 2

De GOTY van...

De afgelopen jaren interviewden we redacteuren over van alles en nog wat, maar we merkten dat er behoefte is aan meer ruimte om lekker te praten over games. Daarom introduceren we een reeks waarin onze redacteuren terugblikken op hun meest memorabele games van 2018. Dit kan hun persoonlijke game van het jaar zijn, hun bijna-game van het jaar, of een game die totaal niet in de buurt komt van die titel. Het worden lekker persoonlijke stukken, want daar zijn onze redacteuren goed in.

Aansluitend daarop verschijnen ook artikelen die trends van 2018 uitlichten, artikelen over de beste series en films en dingen die we gewoon kwijt moeten. Wat waren de meest gelezen reviews en nieuwsberichten van 2018? Wat heeft 2018 betekend voor virtual reality? Deze maand plaatsen we zoveel mogelijk artikelen die dit soort vragen beantwoorden.

God of War

Membercontent van december

Dat we zelf terugblikken op 2018 is leuk en aardig, maar we moedigen jullie ook aan om zelf uit te wat je favoriete game van het jaar is, en waarom. Daarom hebben we deze maand een extra dikke prijs: een Astro A40-headset voor PlayStation 4 en pc. Genoeg reden om wat ons betreft in de pen te klimmen en een memberreview, terugblikartikel of iets anders te maken!

astro

Tot slot

Dit is wat je zo'n beetje kunt verwachten van InsideGamer tijdens de feestdagen. Ergens dezer dagen nemen we nog een Commentaar-special op met een terugblik op 2018 en bespreken we hoe de toekomst eruitziet. Dus houd jezelf deze winter lekker warm en check vooral de website voor bakken eindejaarscontent!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Oh dit zeer zeker een extra motivatie om nog deze maand mijn review te posten.

    December gaat een heel erg interessante maand worden.
  • Nice. Ik ben er nog niet helemaal uit wat mijn game of the year is. Wellicht wijd ik er nog een artikeltje aan.
  • Oww man! Ik hoop op veel membercontent en een infographic van That Mr. Awesome. (Ik geloof dat hij dat voorgaande jaren wel eens deed).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren