1. Dit weekend is de 4e editie van Red Bull Strijders

Dit weekend is de 4e editie van Red Bull Strijders

Vechten in Tekken 7, Smash 4 en Dragon Ball FighterZ

Dit weekend vindt de vierde editie van Red Bull Strijders plaats. Deze keer zal het esports-evenement focussen op Fighting-games. Fans kunnen tickets kopen via deze link.

Red Bull Strijders: Fight Club 2 is deze zaterdag, 12 mei van 12:00 tot 19:00 in het Esports Game Arena in Alphen aan de Rijn. Op de derde editie van Red Bull Strijders werd Rocket League, NBA 2K18 en Pro Evolution Soccer 2018 gespeeld. Deze keer kunnen spelers zich inschrijven om deel te nemen met Tekken 7, Smash 4 en Dragon Ball FighterZ.

Red Bull Strijders

Tekken 7 en Dragon Ball FighterZ worden gespeeld op de PlayStation 4, en Smash 4 wordt gespeeld op de Wii U. De hoofdprijs voor elke competitie is een ticket naar Red Bull E-WKND in Zweden in November. Bovendien wordt er per game 200 euro verdeeld over de top acht van elke game. Deelname kost 10 euro.

Het is niet mogelijk aan meerdere competities tegelijkertijd mee te doen en bovendien moeten deelnemers zestien jaar of ouder zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren