1. Dit zijn de hoogtepunten van Xbox XO18

Dit zijn de hoogtepunten van Xbox XO18

Game Pass-games, Microsoft koopt Obsidian en meer

Gisteravond vond de Xbox XO18-livestream plaats. Bekijk hieronder de hoogtepunten of de gehele stream.

Onderstaande video licht de belangrijkste momenten van de Xbox Inside-livestream ter ere van XO18 uit. Enkele hoogtepunten zijn de overname van inXile Entertainment en Obsidian, zestien nieuwe Game Pass-games en een nieuwe Forza Horizon 4-uitbreiding. Ook is de gehele livestream vanuit Mexico-Stad terug te kijken.

Hou de website in de gaten voor meer nieuws vanaf Xbox XO18.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Oftewel helemaal noppes. Enige wat nog iets moois zou kunnen opleveren is de overname van obsidian en inexile. Maarja scale bound van deep silver Hebben ze ook om zeep geholpen, dus mijn verwachtingen zijn laag (en dan nog teleurgesteld worden) ;)
 • Ori en Hellblade naar Game Pass..
  Helemaal prima.
 • Best wat mooie nieuwtjes, maar een klapper op het eind had nog wel gemogen. Zoals een nieuwe Elite controller of grote aankondiging. Maar het is natuurlijk nog steeds "slechts" een Inside Xbox en geen E3 show.
  Wel blij met de nieuwe studios en Gamepass aankondigingen. Op deze manier wordt Gamepass de Netflix van het gamen.
 • Obsidian is een big deal, maar verder een beetje lauw. Beide Ori-games naar Gamepass ook mooi, maar het mist inderdaad een grote aankondiging.
 • Mwah. Karig
 • Het absoluut hoogte punt van XO18 was het moment dat die Mexicaanse jongen zijn Xbox one X kreeg , maar dan zonder kabels.

  Wat een hoogte punt was dat ..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren