1. Dit zijn de Xbox Games With Gold-titels voor juli

Dit zijn de Xbox Games With Gold-titels voor juli

Met onder andere Splinter Cell: Conviction en Virtua Fighter 5

Het is nu bekend welke games gamers met Xbox Live Gold gratis kunnen binnenhalen volgende maand.

Mensen met een Xbox Live Gold-abonnement kunnen vanaf 16 juli twee weken lang Splinter Cell: Conviction binnenhalen. De Splinter Cell-game neemt de franchise op de schop en geeft hoofdpersonage Sam Fisher ook een nieuw uiterlijk.

Verder komen de vechtgame Virtua Fighter 5: Final Showdown en Assault Android Cactus vanaf 1 juli beschikbaar en kunnen Gold-leden Death Squared vanaf 16 juli downloaden.

Xbox 360-eigenaren kunnen alleen Virtua Fighter 5 en Splinter Cell: Conviction binnenhalen, maar mensen met een Xbox One kunnen aan de slag met alle vier de games.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Matige maand, voor beide consoles. Ach het is mooi weer buiten.
 • Dit is ongekend matig natuurlijk. Ik krijg het idee dat gezien de bekendmaking zo lang op zich liet wachten er last minute een oplossing gevonden is met wat meuk (xone titels).
 • @xevulutionx
  Ik vind het altijd wel leuk om simpele co-op spelletjes te doen met anderen. Dus stiekem ben ik wel nieuwsgierig wat deze games te bieden hebben.
 • @Gaaiz
  In alle eerlijkheid heb ik geen onderzoek gedaan naar de titels aan xone zijde van wat ze inhouden. Dus het kan gameplaytechnisch gezien wellicht best leuk zijn. Ik kijk naar gwg en psplus alleen meer op basis van waarde en A-titels en dan voelt deze maand misschien wel als de meest karige sinds tijden aan. Iig voor mij

  Tegelijk moet ik ook zeggen. Wat ze ook aangeboden hadden ik ben de draad om de games die ik in bezit heb bij te houden/af te ronden echt helemaal kwijt. Dus ik zou toch niks er van gespeeld hebben…
 • @xevulutionx

  Sinds gamepass gaan deze games achteruit qua waarde lijkt het wel. Geen goeie ontwikkeling…
 • Assault Android cactus lijkt me wel wat.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren