1. Dit zijn de Xbox Series X-verbeteringen voor Watch Dogs Legion

Dit zijn de Xbox Series X-verbeteringen voor Watch Dogs Legion

Geldt ook voor PS5

Ubisoft heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin de Xbox Series X-verbeteringen voor Watch Dogs Legion worden getoond.

De Xbox Series X-versie van de game draait in 4K en 30 frames per seconde. De game ondersteunt daarnaast ray-tracing, zichtbaar in reflecties van plassen water, auto's en grote gebouwen, en verbeterde schaduwen.

Ook meldt Ubisoft dat de laadtijden significant korter zijn dan op de huidige consoles en dat 'op hoge snelheid' door de stad rijden gestroomlijnder is dankzij de SSD. Hoewel de trailer het niet aanhaalt, gelden deze eigenschappen ook voor de PlayStation 5-versie.

De next-gen-versies van de Xbox Series X en PlayStation 5 zijn beschikbaar als gratis update voor bezitters van de game wanneer de consoles verschijnen op 10 en 19 november.

Tot slot heeft Ubisoft ook een lanceertrailer voor de game uitgebracht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Moet zeggen de omgeving ziet er wel goed uit
  En met vrr en freesync is die 30fps ook te doen

  Maar de gezichten blijven echt fake
 • @Ichabod
  Ik val in de herhaling.. VRR en Freesync doen niets met framerate onder de 40fps. Daar is LFC voor (certificatie daarvan zit in Freesync Premium), wat op current gen niet ondersteund wordt, en voor next gen nog moet blijken qua uitwerking.

  Dan nog doet LFC enkel de zelfde frame nogmaals sturen, en met de lage responstijden van televisies is de kans groot dat je ook met LFC stutter zult zien.

  Eigenlijk moeten komende generatie alle games gewoon mikken op de 60fps.
 • @Gaaiz

  Zucht … 1 tik op google en je hebt je antwoord
  Man man man

  Vrr range series x .. deze is van 30 tot 120hz

  En je lfc werkt pas onder de 30fps
 • @Ichabod
  Op dit moment is de laagste VRR range op een televisie 40Hz bij 4K output, vandaar. In dit geval activeert LFC dus al onder de 40fps. En wat denk je dat er gaat gebeuren als een 30fps game onder de 30 duikt bij een lagere resolutie of toekomstige TV met een range tot 30Hz? Je bevestigd 't zelf al en herhaalt eigenlijk mijn comment.

  Maar fijn dat je je originele comment hiermee dus hebt gecorrigeerd en het inmiddels duidelijk is..

  Als je nu nog op een normale manier weet te reageren zou dat helemaal mooi zijn.
 • Dit is de eerste game die ik ga kopen voor Series X. Ziet er nice uit die ray tracing.
 • @adutchman

  Zeker doen, ik heb hem al voor de PS4 en daar is hij al erg mooi. Stad leeft echt en heeft echt fantastische (en weliswaar depressieve) sfeer. Ook erg te spreken over de personages, gezicht animaties zijn hier en daar so so maar niet echt storend wel is het een "feit" dat het niet zo mooi is als wat we van Valhalla's gezicht animaties hebben gezien die zijn wel een next level.

  Kan zelf niet wachten om deze game in de PS5 te steken.
 • @Meta_coola

  Ubisoft games en gezicht animaties, geen goede match.
 • @LosPilotas

  Origins, odyssey en Valhalla beg to differ
 • @Meta_coola
  Nee nee nee .. het is nog net geen Andromeda maar wel heel slecht
 • @Meta_coola
  Ik had ook begrepen dat de stad erg mooi is. Nu al zin in om op een drone lekker er doorheen te vliegen. Valhalla ziet er zeker mooi uit maar ik zit in dubio of ik eerst Cyberpunk ga halen of AC. iig eerst Watchdogs, die houd me wel een maandje zoet denk ik.
 • @adutchman

  Als ik eerlijk ben, zou ik eerst gaan voor Valhalla. Maar dat komt omdat ik altijd zwaarden en close combat verkies boven vuurwapens.

  Lekker bruut en stijlvol tegelijk!

  Edit: eerst Cyberpunk 2077 in mijn geval! 🤗
 • @Mister Frowdo
  Ik hou echt van sand box games in een grote stad dus vandaar eerst Watchdogs. En eigenlijk wil ik de next-gen patch eerst hebben voor Cyberpunk. Als ik het kan volhouden wacht ik daarop. Hopelijk kan AC, COD, Gamepass en wat Playstation games me genoeg bezig houden tot die tijd :)
 • @adutchman

  Haha okay, veel plezier ermee! Sterkte met het wachten op die patch en op de release van Cyberpunk! Ik geloof ergens niet meer dat -ie in december uitkomt. Ik hoop natuurlijk van wel…

  Ik speel 'm sowieso op de PC, heb the Witcher 3 ook daarop gespeeld omwille van de optimalisatie.

  En idem, nog genoeg games voor de release om te spelen!
 • Ben benieuwd naar de ps5 trailer .. deze is NL niet full RDNA2
 • @Ichabod

  Komt hij weer hoor met zn onzin. De PS5 is gewoon full rdna2
 • @Meta_coola De PS5 is nu 100% bevestigd dat het geen full RDNA 2 is. Sony zal vast zijn eigen oplossingen daarvoor bedacht hebben maar het officiële Twitteraccount van Xbox heeft onlangs bevestigd dat de Series X en S de enige next gen consoles zijn die de volledige RDNA 2 functies ondersteunen. Wat Ichabod hier zegt klopt dus wel.
 • @Real13

  Aldus MS. Die bron geloof eerlijk gezegd niet als het om de PS5 gaat.
 • @Meta_coola Tja als je zelfs Microsoft als bron niet gelooft dan weet ik het ook niet meer maar daarnaast is het voor de PlayStation überhaupt onmogelijk om full RDNA2 te hebben aangezien DirectX onderdeel van de architectuur is en DirectX is van Microsoft.
 • @Real13

  Bwa ik vertrouw geen enkel groot bedrijf. Microsoft heeft de term True 4K uitgevonden, meermaals herhaald bij de Xbox One X reveal, en later bleek dit niet bij elk spel het geval te zijn.

  Assassin's Creed Origins, een van de paradepaardjes omwille van geen grafisch indrukwekkende exclusives, draaide bijvoorbeeld nooit in True 4K…
 • @Meta_coola
  Voor iemand die zo kritisch naar bronnen kijkt, is het wel vreemd dat je zelf nooit een bron overlegt. Of zijn jouw woorden soms zelf een bron/feit?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren