1. Division 2 heeft derde grote update gekregen

Division 2 heeft derde grote update gekregen

Makkelijker om een uitrustingsscore van 500 te krijgen

Midden april kregen fans te horen dat de update voor The Division 2 en de raids die daarbij kwamen kijken, uitgesteld werden naar een onbekende datum in mei. De datum is nu echter bekendgemaakt en dat is vandaag.

De game is vanaf vandaag met de laatste update te spelen. Op raids moeten we nog even wachten, maar de titelupdate brengt toch een aantal nieuwe dingen met zich mee. De ontwikkelaars bij Ubisoft hebben bijvoorbeeld besloten het makkelijker te maken om een uitrustingsscore van 500 te bereiken.

Zo leveren missiebazen, vestigingsbazen, premiebazen en waarschuwingsniveau 4 van controleposten op Heroic gegarandeerd items met een uitrustingsscore van 500, als dat je gemiddelde uitrustingsscore is.

The division 2

Ook besmette buit die je in de Dark Zone kan vinden, zal nooit slechter zijn dat de uitrustingsscore van de speler. Sowieso is de buit uit de game in balans gebracht, zodat er een lagere kans is dat de speler voorwerpen krijgt die een lagere uitrustingsscore hebben dan hun personage.

Wel is ervoor gekozen om nog geen wapens toe te voegen aan de Dark Zone van een hogere uitrustingsscore. “Dit moet natuurlijk voelen, dus hier wachten we nog even mee”, zegt Ubisoft in een blog over de update. Hierin wordt duidelijk op een rijtje gezet wat de nieuwe titelupdate met zich meebrengt. Zo zijn de beloningen voor de dagelijkse prioriteitsmissies op Hard en Challenging verhoogd. Zodra je uitrustingsscore 500 heeft bereikt, krijg je sowieso voorwerpen met een uitrustingsscore van 500.

“We willen iedereen bedanken die de veranderingen van TU3 heeft getest op de PTS, feedback heeft gegeven op de forums en mee heeft gedaan aan discussies op social media en Reddit. Al deze discussies zijn heel belangrijk en helpen ons om te beslissen wat het beste is voor de game”, concludeert het ontwikkelteam van The Division 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Is er eigenlijk al een fix voor de textures die niet/heel laat laden?
  • Mijn gearscore is momenteel 510, maar is best moeilijk om het naar 515 te brengen.
  • Is die 500+ gearscore alleen haalbaar in de darkzone?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren