1. Division 2 lanceert eerste gratis DLC

Division 2 lanceert eerste gratis DLC

Nieuwe avonturen in het DC Outskirts: Expeditions uitbreidingspakket

Het eerste gratis uitbreidingspakket van Division 2 is gelanceerd. Spelers kunnen nu verder de wereld in trekken. Spelers hebben de hele tijd in de stad gelopen en hebben zich verstopt achter auto's en muurtjes. Daar komt met het eerste uitbredingspakket: DC Outskirts verandering in.

In het uitbreidingspakket DC Outskirts gaat de speler wat meer de natuur in. Ook is het mogelijk om de Manning National Zoo te bezoeken. Met deze uitbreiding zijn er ook nieuwe missies toegevoegd aan het spel. Daarnaast is er een Expeditiemodus geïntroduceerd. Deze modus stuurt de agenten van de Division naar onbekende locaties, waar ze een nieuw verhaal tegen komen. In dit nog te verkennen gebied lopen eindbazen rond met unieke vaardigheden. Bovendien zit dit gebied vol met nieuwe puzzels en verzamelobjecten. Ook is er een nieuwe moeilijkheidsgraad geïntroduceerd voor Operation Dark Hours, genaamd Discovery Mode.

Division 2

Natuurlijk brengt deze uitbreiding ook nieuwe gear met zich mee. Zo is bijvoorbeeld de Diamondback Exotic Rifle toegevoegd. Dit is een lever action rifle die de speler de zwakke punten van de vijanden laat zien. Hiernaast zijn nog twee nieuwe wapens toegevoegd, namelijk de Carbine 7 en de Stoner LMG. Verder zijn er nieuwe handschoenen, en wapen-mods toegevoegd.

Naast deze toevoegingen zijn de skills en skill-mods flink onder handen genomen. "We hebben goed gekeken naar de huidige meta van ons spel, de builds zijn leuk, effectief en vooral populair. We weten ook dat er eigenlijk maar één of misschien twee van deze builds echt competitief zijn. De build met explosieve schade is het populairst, maar deze build heeft niks te maken met goede skill mods gebaseerd op skill power", stelt Ubisoft.

Ubisoft heeft daarom bepaalde skills en skill mod power levels aangepast. Check hier de volledige patch notes voor alle veranderingen en aanpassingen.

The division 2

The Division 2 en het eerste uitredingspakket: DC Outskirts zijn reeds verkrijgbaar voorpc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Nette update hoorl

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren