1. DJI Mavic Air - De Harde Waarheid

DJI Mavic Air - De Harde Waarheid

Het heeft helemaal niks met videogames te maken, maar geef toe, drones zijn leuk toch? Martin heeft de nieuwste vliegmachine van DJI mogen lenen, om daar de meeuwen op Scheveningen helemaal gek mee te maken.

De DJI Mavic Air is een zeer compacte drone en is uitgerust met een 4K-camera. Het meest handige aan deze drone zijn de inklapbare poten, waardoor de al compacte drone, ook nog eens heel makkelijk is om mee te nemen. Daarnaast weegt de kleine vliegmachine ook maar 430 gram.

De camera is in staat om in full-HD beelden te schieten met een framerate tot 120 fps. 4K-opnames zijn ook mogelijk, maar met maximaal 30 fps. De accu van de drone gaat zo ongeveer 17 minuten mee. Nu kunnen we je in deze tekst om de oren blijven slaan met specs, maar je kan ook de onderstaande video bekijken en dan weet je of de DJI Mavic Air op je verlanglijstje kan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Heeft u een website waar wordt aangegeven waar je mag vliegen. Mag je in een natuur gebied vliegen waar mensen wandelen of alleen in je te kleine achtertuin ??
  • @edwinkox bekijk deze site om te kijken waar je mag vliegen. https://app.airmap.io/

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren